Хмельничани отримали виклик до збірної і розгромили одеситів

Хмельничани отримали виклик до збірної і розгромили одеситів
Олександр Педяш забив двічі і продовжує лідирувати в гонці бомбардирів. Фото СК "Сокіл".
  • Відразу чотири гравці «Сокола» вирушать до табору збірної України з футзалу.
  • Вони зіграють товариські матчі проти Італії.
  • В останньому турі хмельничани вдома впевнено переграли «будівельників» з Одеси.

Четвірка у збірній

«Сокіл» новий сезон проводить досить вдало. Хмельничани лідирують в Екстра-лізі і показують хорошу гру. Команда поки має найкращі атаку і захист чемпіонату. Усе це не залишилося без уваги головного тренера збірної України. Олександр Косенко на наступний збір і товариські матчі проти Італії викликав чотирьох «соколят». Всього до збірної має приїхати 15 гравців:

Воротарі: Євген Іваняк («Діна», Росія), Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія),
Польові гравці: Микола Грицина, Михайло Грицина, Тарас Королишин (усі – «Столиця», Білорусь), Володимир Разуванов («Діна», Росія), Микола Білоцерківець («Норільський Нікель», Росія), Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (усі – «Сокіл»), Ігор Корсун, Михайло Зварич (обидва – «Ураган»).

Серед п'яти гравців "Сокола" на фото, поки виклик до головної команди країни ще не отримував Бакінський.

Олександр Педяш не вперше зіграє за головну футзальну команду країни. Раніше він уже допоміг їй кваліфікуватися на чемпіонат Європи. Дебютувати у збірній можуть Руслан Шеремета, Андрій Лисенко і Андрій Хамдамов. Разом усі номінально грають у першій четвірці «Сокола». Збір пройде 5 та 6 грудня.

Відео дня

«Маємо серед списку новачків. Це троє представників хмельницького «Сокола» – Андрій Хамдамов, Андрій Лисенко, Руслан Шеремета. Хлопці яскраво проявляють себе в українській Екстра-лізі. Хочемо ближче з ними познайомитися. Переглянути їх у збірній», - коментує прес-службі АФУ виклик новачків Олександр Косенко.

Ліпчинський (ліворуч) і Вербовий зіграли перший і третій матчі в Екстра-лізі.

Дебют 16-річного голкіпера

Отримавши виклик, гравці в хорошому настрої підійшли до чергового матчу чемпіонату. В гості у Хмельницький приїхав одеський «Епіцентр К Авангард». У матчі першого кола «Сокіл» впевнено виграв 8:1. Та суперник після цього підсилився новими гравцями і вже набрався досвіду. Тому поєдинок очікувався непростий.

«Сокіл» (Хмельницький) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) - 5:1

Голи: Педяш (19,22), Подлюк (33,37), Лисенко (40) – Сандул (38).

«Сокіл»:  Чех (Ліпчинський,40) – Хамдамов (кап.), Шеремета, Педяш, Лисенко – Щербань, Кручек, Кіт, Подлюк, Мартинюк, Вербовий. Запасні: Бакінський.

«Епіцентр К Авангард»: Зеленчук (Бутов,38) – Мірошник, Остапчук, О.Бондаренко, К.Бондаренко – Коваленко, Віт. Радченко, Влад. Радченко, Свірідов, Сандул, Захарян.

Попередження: Шеремета (19) – Остапчук (12), Коваленко (23)

Перший тайм цілком виправдав такі побоювання. «Будівельники» надійно оборонялися і відповідали гострими контратаками. Рахунок було відкрито лише перед відпочинок. Педяш чітко реалізував 10-метровий.

Після перерви той же Педяш швидко подвоїв рахунок і команда заграла ще впевненіше. В заключну десятихвилинку другим дублем в сезоні відзначився Подлюк. Вже при рахунку 4:0 «Сокіл» вирішив пограти із п’ятим польовим. Чех, який зайняв у цій грі місце у воротах, втратив м’яч на чужій половині і суперник забивав в пусті.

На останній хвилині забив Лисенко і встановив остаточний рахунок – 5:1. Ця перемога стала шостою для хмельничан в сезоні. «Сокіл» продовжує втримувати лідерство. Відзначимо також, що в цьому матчі дебютував в Екстра-лізі 16-річний голкіпер Владислав Ліпчинський. Він вийшов на заміну наприкінці гри. Наступний матч команда проведе 25 листопада у Івано-Франківську проти «Урагана», який несподівано для багатьох замикає турнірну таблицю. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up