Хмельничани святкували перемогу перед пустими трибунами

Хмельничани святкували перемогу перед пустими трибунами
  • «Сокіл» приймав «Кардинал» з Рівного.
  • Хмельничани здобули мінімальну перемогу.
  • Через рішення ФФУ матч пройшов при пустих трибунах.

Хмельницький «Сокіл» уже забезпечив собі місце в плей-офф футзальної Екстра-ліги. У матчі 16 туру проти «Кардинала» подолянам варто було не програти, аби вберегтися від сповзання в турнірній таблиці. Поки вони йдуть сьомими.

Напередодні матчу «Сокіл» повідомив вболівальників, що ті не зможуть подивитися гру. Причина – рішення КДК ФФУ. Тому футзалісти знову грали при пустих трибунах. Гравці були позбавлені підтримки, а прихильники клубу можливості подивитися гру вживу.

Сама гра для господарів склалася досить важко. Після першого тайму вони поступалися із рахунком 0:1. Зрівняти рахунок на початку другої половини зміг Богдан Кручек. Він вдало реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером і забив свій дебютний гол в Екстра-лізі.

Відео дня

Другий гол став хмельничан став дещо курйозним. Вони класно розіграли комбінацію із п’ятим польовим. Захист гостей забув про Руслана Шеремету, який чекав на передачу у шестиметровій зоні суперника. Капітан «Сокола» скористався цим і кивком голови  переправив верхову передачу в сторону воріт. Удар був досить легким і здавалося, що для голкіпера не складе труднощів його впіймати. Та він зробити цього не зміг і пропустив сферу у себе під ногою.

У підсумку перемога хмельничан із рахунком 2:1. Наступний матч чемпіонату вони зіграють в Івано-Франківську проти «Урагану». Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up