Хмельничани взяли «срібло» і «бронзу» на чемпіонаті України з бойового самбо

Хмельничани взяли «срібло» і «бронзу» на чемпіонаті України з бойового самбо
Фото - Хмельницька міська рада
  • У столиці пройшов чемпіонат України з бойового самбо.
  • Хмельницькі спортсмени повернулись додому з нагородами.

У столиці завершився чемпіонат України з бойового самбо. Між собою змагались юніори, юнаки і дорослі. Повправлятись у майстерності і показати себе поїхали і хмельничани. Всього у змаганнях взяли участь 480 людей.

Як повідомляють у пресслужбі міської ради, до складу збірної команди Хмельницької області увійшли 11 спортсменів з міста Хмельницького, зі спортивних клубів "КОМБАТ", "ФАЙТ-АРТ", "СОКІЛ" та ДЮСШ №2 "АВАНГАРД". Всього спорстмени з нашої області взяли дві срібні і чотири бронзові нагороди, з яких чотири медалі завоювали хмельничани, яких підготували тренери Олександр Марчук, Дмитро Дмитрач та Олександр Руднєв.

Хто з хмельничан повернувся з нагородами:

Відео дня
  • Ілля Кривенко (СК "КОМБАТ"- ДЮСШ №2 "АВАНГАРД"), ІІ місце у ваговій категорії 42 кг серед юнаків;
  • Назар Ярмошук (СК "КОМБАТ"- ДЮСШ №2"АВАНГАРД"), ІІ місце у ваговій категорії 90 кг серед юніорів;
  • Назар Токар (СК "КОМБАТ "- ДЮСШ №2 "АВАНГАРД"), ІІІ місце у ваговій категорії 74 кг серед юнаків;
  • Артур Ковальчук (СК "ФАЙТ-АРТ"), ІІІ місце у ваговій категорії 39 кг серед юнаків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up