Хмельничани зіграють за Україну на футзальному Євро-2018

Хмельничани зіграють за Україну на футзальному Євро-2018
  • До складу головної футзальної команди викликали четвірку «Сокола».
  • Двоє з «соколят» поїдуть до збірної без ігрової практики.
  • Педяш і Лисенко виключені з основної команди.

Футзальне Євро-2018 розпочнеться 30 січня. Зіграє на ньому й Україна. Свій перший матч наші зіграють проти румунів 2 лютого. Через два дні вони протистоятимуть португальцям.

Перед виїздом до Словенії, де проходитиме чемпіонат Європи, українці зберуться на тренувальний збір у Броварах. Триватиме він із 20 по 28 січня. Головний тренер збірної Олександр Косенко викликав 15 гравців. Серед них четверо представляють хмельницький «Сокіл».

Воротарі: Євген Іваняк («Ураган»), Кирило Ципун («Продексім»), Дмитро Литвиненко («ЕРА-ПАК», Чехія).

Відео дня

Польові гравці: Микола Грицина, Михайло Грицина, Тарас Королишин (усі – «Сталіца», Білорусь), Володимир Разуванов («Діна», Росія), Микола Білоцерківець («Норільський Нікель», Росія), Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш, Андрій Хамдамов, Руслан Шеремета, Андрій Лисенко (усі – «Сокіл»), Петро Шотурма («Ураган»), Віталій Дзюба («ІнБев/НПУ»).

Нагадаємо, що Лисенко і Педяш не грають за основну команду «Сокола» і тренуються за індивідуальним графіком. За словами президента клубу Івана Гончара, цей дует разом з голкіпером Бакинським наприкінці минулого року знизили вимоги до себе й викладалися на полі не на повну силу. Саме через це, на його думку, команда зазнала першої поразки в сезоні (2:3 від «ІнБев/НПУ» в Житомирі). Усе це, як повідомляють на сайті клубу, й стало причиною виключення гравців з сонови.

То ж Педяш і Лисенко їхатимуть до збірної без ігрової практики. Натомість Хамдамов і Шеремета встигли цьогоріч двічі зіграти проти львівської «Енергії» (2:6 в чемпіонаті і 3:4 в кубку). Сьогодні, 17 січня, вони втретє зустрінуться із львів’янами у матчі-відповіді 1/8 Кубку України. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up