Хмельничанка стала призеркою "Діамантової ліги"

Хмельничанка стала призеркою "Діамантової ліги"
Фото - instagram.com/marynabekh
  • Марина Бех-Романчук виграла бронзу на етапі в Італії.
  • Хмельничанка показала свій кращий результат в сезоні.

Етап престижної "Діамантової ліги" мав відбутися в столиці Італії. Але Рим є одним із міст, яке приймає матчі чемпіонату Європи з футболу. Тому легкоатлетичні змагання перенесли до Флоренції. Там Україну представляли три спортсмени. Серед них хмельничанка Марина Бех-Романчук.

Вона виступала в секторі стрибків у довжину. На першому етапі вона в останній своїй спробі стрибнула на 6,79 метра. Із кращим для себе результатом в сезоні хмельничанка вийшла до фіналу. Тут змагалися три кращих спортсменки. Серед них у Марини Бех-Романчук був другий результат за підсумками першого етапу.

У вирішальній спробі наша спортсменка наступила на планку. Тому її спробу не зарахували. Перемогу із доволі скромними 6,56 метра, в порівнянні з попередніми результатами стрибунок, здобула Івана Шпановіч із Сербії. Друге місце дісталося німкені Малайці Міхамбо - 6,33 метра. Ну а "бронзу" отримала хмельничанка.

Відео дня

Це друга нагорода такого гатунку для Марини. Раніше вона піднімалася на п'єдестал змагань в Словаччині із результатом 6,39 метра. Це була єдина вдала із шести її спроб в Шаморіні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up