Хмельничанка виступила на Олімпіаді: який результат

Хмельничанка виступила на Олімпіаді: який результат
Фото - Суспільне.
  • Ольга Полюк представляла Україну в лижній акробатиці.

Україну на зимових олімпійських іграх в Пекіні представляють 45 спортсменів. Серед них хмельничанка Ольга Полюк. Вона змагалася в лижній акробатиці. Сьогодні, 14 лютого, вона виступила у кваліфікації.

На старт хмельничанка мала вийти вчора, 13 лютого. Але початок змагань у цій дисципліні змістили на день через погодні умови. До того ж наша спортсменка єдина представляла Україну. Її партнерка Анастасія Новосад не змогла вийти на старт через те, що не встигла отримати негативні тести на COVID, який у неї виявили вже в Пекіні.

Ольга Полюк мала дві спроби для того, що вийти у фінал з лижної акробатики. У першій кваліфікації її виступ оцінили в 68,76 бала. Це був 20 результат. 

Відео дня

"Полюк все ще зберігала шанси на вихід у фінал. Проте для цього потрібно було краще виступити у другій спробі та набрати понад 90 балів, щоб випереджати своїх конкуренток, - повідомляє "Суспільне". - З цим завданням українська фристайлістка не впоралася. Причому у другій спробі Полюк ще й невдало приземлилася, за що їй також знизили оцінку і вона набрала лише 56.68 балів".

У підсумку Полюк випередила у кваліфікації лише двох фристайлісток. І посіла 22-е місце з 24 учасниць, що вийшли на старт.  Для хмельничанки Олімпіада-2022 стала четвертою у кар'єрі. Її найкращий результат - 15-е місце на Іграх-2014, у той час, як у Пекіні вона встановила найгірший результат.

Читайте також: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наталія Олійник

    Наполегливості і перемоги!!! Молодець!
  • Богдан Жилович

    По крайней мере в Пекине побывала. Суточные, питание усиленное, ну а кому сейчас легко ?
  • ЧитачЧитачів

    Краще би вже дома сиділи. Бази для підготовок немає, держпідтримки немає, чого туди їхати.
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up