"Хмельницькі делікатеси" і "Славута" дізналися суперників в Кубку України

"Хмельницькі делікатеси" і "Славута" дізналися суперників в Кубку України
Фото - facebook.com/amffh
  • Футзальні команди з Хмельниччини стартують із другого попереднього етапу.

6 та 20 листопада - ці дати є базовими для двоматчевих протистоянь в другому попередньому етапі Кубку України з футзалу. Саме із цього етапу стартують 2 із 3 команд, які представляють Хмельницьку область. Це першолігова "Славута" і чемпіон хмельницької Преміум-ліги "Хмельницькі делікатеси".

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося жеребкування другого попереднього етапу. За його результатами сформувалося 14 пар. Команди з Хмельниччини свої перші матчі зіграють на виїзді. "Славута" поїде до Львова, де зустрінеться із "Галицькою здобою". А "Хмельницькі делікатеси" розпочнуть свій  кубковий шлях в Івано-Франківську. Суперником стане "Ураган-2-КФВ".

Дублери діючого чемпіона України виступають у першій лізі і в другому турі зустрічалися із "Славутою". Завдяки голу на передостанній хвилині матчу франківці змогли врятуватися від поразки - 1:1.

Відео дня

Також відбулося жеребкування третього попереднього етапу. В разі перемоги у своїй парі "Хмельницькі делікатеси" зустрінуться із кращою командою в дуелі між київською командою "SKIDKA" та запорізькою "Нікмою".

Якщо ж свого першого суперника пройде "Славута", то в третьому раунді вона зіграє із переможцем пари "Адвокати і Компанія" (Кременчук) та "Запоріжпромгруп" (Запоріжжя). Матчі третього попереднього етапу заплановані на 4 та 18 грудня. Після цього розпочнеться 1/8 фіналу Кубку України. 7 кращих команд, за результатами попередніх етапів, доєднаються до 9 команд Екстра-ліги. Серед них - хмельницький "Сокіл".

Другий попередній етап (6 і 20 листопада, базові дні):

  • "Галицька здоба" (Львів) - "Славута"
  • "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ) - "Хмельницькі делікатеси"

Третій попередній етап (4 і 18 грудня базові дні):

  • "Галицька здоба" (Львів)/Славута - "Адвокати і Компанія" (Кременчук)/"Запоріжпромгруп" (Запоріжжя)
  • "Ураган-2-КФВ" (Івано-Франківськ) - "Хмельницькі делікатеси" - "SKIDKA" (Київ)/"Нікма" (Запоріжжя)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up