Хмельницькі велосипедисти стали найкращими на чемпіонаті України

Хмельницькі велосипедисти стали найкращими на  чемпіонаті України
  • У Первомайську відбувся чемпіонат України з велоспорту серед учасників віком від 12 до 16 років.
  • На рахунку хмельничан понад десяток нагород різного гатунку.

У Первомайську пройшов чемпіонат України з велоспорту. Загалом за медалі боролися 104 учасники віком від 12 до 16 років.

Серед переможців є і представники нашої області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницької обласної державної адміністрації.

У парній гонці хмельничани отримали кілька нагород. Так Дарина Нагуляк та Анастасія Плоцідим стали єдиною парою, яка проїхала 25 кілометрів менше ніж за 40 хвилин. Відповідно, здобули золоті медалі. Бронзові нагороди завоювали також хмельничанки Наталія Свистунова та Юлія Калинюк. Давид Звірановський та Олександр Кришталь здобули срібло серед юнаків. Серед молодших дівчат золото завоювали Черватюк Катерина, і дві бронзи у Ганжук Кристини та Сафронюк Наталії.

У гонці критеріум першою стала хмельничанка Дарина Нагуляк, а срібло у Юлії Калинюк. Однак за сумою всіх турів Юлія завоювала золоту медаль чемпіонату України у гонці критеріум серед дівчат 2002 - 2003 років народження. Давид Звірановський став бронзовим призером чемпіонату України серед молодших юнаків. Серед молодших дівчат бронзовою призеркою чемпіонату України стала наша Наталія Сафронюк.

Відео дня

У груповій гонці “Меморіал Заслуженого тренера України Тофана В.В.” перше місце посіла Анастасія Плоцідим, ще четверо наших спортсменок посіли місця з п’ятого по восьме. Також Наталія Сафронюк посіла третє місце серед молодших дівчат.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up