Хмельницький біжить. На масовий пробіг прийшло майже 2 тисячі людей

Хмельницький біжить. На масовий пробіг прийшло майже 2 тисячі людей

Від маленьких діток до 78-річного дідуся. Різні дистанції долали усі охочі. Хтось перемагав, а хтось просто радів, що перетнув фінішну лінію.

У Хмельницькому здоровий спосіб життя пропагували новим методом. Раніше в місті таких заходів не проводилося. Масові пробіги, звісно, були. Але не такого роду. Кілометр, два чи п’ять, десять років тобі чи за сімдесят, аматор ти чи майстер спорту… Спробувати свої сили у боротьбі за перемогу або ж просто стати учасником незабутнього дійства міг кожен. Загалом бажаючих назбиралося майже дві тисячі. Найбільш популярним стала двохкілометрова дистанція – близько 1200. Найменше бігунів було в командних змаганнях на таку ж дистанцію – 48.

Першими стартували на найдовшій дистанції у 5 кілометрів. Учасники стартували і фінішували, як і в інших забігах, на майдані Незалежності. Переможцем тут став кам'янчанин Віталій Капітанець. Хлопець займається бігом уже чотири роки. В свої 21 він вже є майстром спорту.

 - Розраховував на перемогу. За свою кар’єру пробігав і більші дистанції. Біг 10 тисяч метрів, напівмарафон. Тренер у мене хороший і дуже веселий. Він теж сьогодні біжить. Але 2 кілометри. Вік спорту не завада, - каже Віталій Капітанець.

Відео дня

Приємно шокував усіх 78-річний дідусь із Ярмолинець. Володимир Бохонський пробіг найдовшу дистанцію - 5 кілометрів.

 - Я займаюся спортивною ходьбою і бігом. Спорт продовжує мені життя і допомагає бути щасливим і здоровим. Якщо секундомір організаторів не обмане, то я мав вкластися в 24 хвилини. Для мене це норма за такий час бігти 5 кілометрів, - розповідає відразу після фінішу активний і з посмішкою Володимир Бохонський.
Для багатьох учасників перемогою став фініш. Хоч і прибігли вони туди далеко не першими.

Наймасовіший забіг - 2 кілометри.

Перед стартом для запальний тренер провела для учасників фітнес-руханку.

Масовий забіг має стати традиційним. Організатори хочуть проводити його на День фізичного виховання і спорту, який відзначають сьогодні, 10 вересня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 Внаслідок вибуху газоповітряної суміші у Хмельницькому травмувався чоловік 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up