Хмельницький «Новатор» проведе перші домашні матчу чемпіонату України

Хмельницький «Новатор» проведе перші домашні матчу чемпіонату України
Волею календаря усі попередні поєдинки вищої волейбольної ліги хмельничани проводили на виїзді. Побачити гру улюбленців місцеві вболівальники зможуть вже 15 грудня.

Для «Новатора» вони пройшли більш ніж вдало. Із шести матчі хмельничани виграли пять і впевнено лідирують у своїй підгрупі і небезпідставно претендують на вихід до Суперліги. Закріпити свої позиції «Новатор» може уже цього тижня. Протягом 15-17 грудня у Хмельницькому відбудеться шість поєдинків групи «А» вищої ліги чемпіонату України. Проходитимуть вони у спортивному залі «Новатор», що на вулиці Тернопільській. Слідкуйте за результатами виступів хмельничан та за новинами міста разом із «ВСІМ».

Читайте також: Хмельницький «Новатор» не пустив вінничан у фінал кубку України

ВК «Новатор» зазнає першої поразки в сезоні

Відео дня

Хмельницький «Новатор» розпочав шлях до чемпіонства із впевненої перемоги

Хмельницький «Новатор» сенсаційно перемагає «Фаворит»

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up