«Хочемо більшого». Хмельницькі регбісти озвучили завдання на сезон

«Хочемо більшого». Хмельницькі регбісти озвучили завдання на сезон
  • «Поділля» готується до старту нового сезону чемпіонату України з регбі-15.
  • Минулого року наша команда стала третьою і хоче покращити свій результат.
  • Для досягнення мети керівництво команди шукає підсилення.

Новий чемпіонат України з регбі-15 для хмельницького «Поділля» розпочнеться 30 квітня. В цей день до нашого міста завітає рівненський «Верес». Гра пройде на стадіоні «Поділля» в неділю о 14:00.

Матч проти рівнян стане першим для хмельничан на шляху до виконання завдання на сезон. У цьому році подоляни не планують задовольнятися «бронзою» і хочуть щонайменше вийти до фіналу чемпіонату України.

 - Хочемо виграти перший етап і вийти напряму до півфіналу. Суперники в нас будуть непрості. Львівський «Сокіл» і київський «Антарес» мають стати основними конкурентами. Кияни у тестових матчах обіграли всі столичні команди. А минулого року вони виграли вищу лігу. Завдання на сезон – мінімум «срібло». Вийдемо у фінал Суперліги і там побачимо. На чудо проти «Олімпа» із Харкова в регбі-15 надіятися важко. Але все можливо, - розповідає президент федерації регбі Хмельницької області Олег Плахотюк.

Відео дня

На першому етапі «Поділля» зіграє у два кола проти чотирьох команд. Суперниками наших хлопців в групі «Захід» стануть «Роланд» (Івано-Франківськ), Сокіл (Львів), «Верес» (Рівне) і «Антарес» (Київ). Напряму до півфіналу потрапляють переможці західної і східної груп. Команди, які посядуть 2-3 місця, зіграють стикові матчі.

Для виконання завдання, як вважає Олег Плахотнюк, команді потрібне підсилення. Декілька гравців уже поповнили склад хмельничан. В основному це гравці, які раніше грали за «Поділля» і тепер повертаються до рідної команди. Також, за словами президента федерації, ведуться перемовини з регбістами з інших міст. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Нагадаємо, нещодавно стартував чемпіонат України з регбі-7. Хмельничани у першому турі зупинилися за крок від сенсації.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up