Кращий гравець місяця в чемпіонаті Хмельницького з футзалу

Кращий гравець місяця в чемпіонаті Хмельницького з футзалу
Богдан Кручек - у чорній формі на передньому плані. Фото АМФФХО
  • Редакція vsim.ua визначила кращого гравця за підсумками п'яти турів та «Фіналу чотирьох» в Преміум-лізі.

Преміум-ліга - відкритий чемпіонат Хмельницького з футзалу, який у новому сезоні зібрав 102 команди з міста та області. Усі вони поділені на п’ять дивізіонів. Кожні вихідні відбувається черговий тур чемпіонату. Паралельно триває розіграш кубка.

Сайт vsim.ua, який є інформаційним партнером Преміум-ліги, за підсумками кожного місяця буде визначати кращого гравця. Цього разу беремо до уваги січень та перший ігровий тиждень лютого. Свідомо розширили період задля того, щоб захопити останній тур регулярного чемпіонату. Адже далі починається плей-офф - змагання зовсім іншого рівня, аніж матчі регулярки.

Кращий гравець місяця - Богдан Кручек (Helpix)

Для одного з кращих гравців Преміум-ліги останніх років сезон розпочався не найкраще. Так, він був серед лідерів гонки бомбардирів. Але від нього очікували більшого. Свій рівень Богдан Кручек яскраво продемонстрував у заключних матчах чемпіонату. У них він відзначився 12 голами. Для порівняння, до цього було 14 у дев'яти турах.

Відео дня
  • Helpix – Динамо-ГУНП – 4:3 - 2 голи
  • КАЗ – Helpix – 0:4 - 2 голи
  • Helpix – Woodmall-Femida – 2:2 - 1 гол
  • Helpix – Кардіфф – 2:2 - 2 голи
  • HELPIX  – ДБК — 12:1 - 5 голів

Ще важливішими його голи стали для команди у «Фіналі чотирьох». Спочатку він дублем допоміг у фіналі здолати «Алмаз» — 3:2. А потім у фіналі проти «Хмельницьких делікатесів» двома голами на останніх хвилинах зробив рахунок 3:3 і перевів гру у переможну для «Helpix» серію пенальті.

Читайте також: Чемпіонат Хмельницького з футзалу: визначилися учасники плей-офф

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up