Кубок Ліги з футзалу: хмельницький “Сокіл” програв переможцю турніру (ВІДЕО)

Кубок Ліги з футзалу: хмельницький “Сокіл” програв переможцю турніру (ВІДЕО)
Медіа з сайту СК "Сокіл".
  • Завершився новий турнір в Екстра-лізі - Кубок Ліги.
  • “Сокіл” дійшов до “фіналу восьми”.
  • На шляху до нагород хмельничан зупинив “Ураган”.

Кубок Ліги - новий турнір для команд Екстра-ліги. Його матчі відбувалися під час пауз в чемпіонаті. Із 30 листопада по 2 грудня в Запоріжжі відбулися вирішальні ігри кубку - “фінал восьми”. Виступив тут і хмельницький “Сокіл”.

Хмельничани зустрілися із франківським “Ураганом” і поступилися 0:5. Що цікаво, далі “ураганівці” в півфіналі перемогли “АРПИ Запоріжжя (2:2 основний час, 5:4 по пенальті). У фіналі франківці виявилися сильнішими за херсонський “Продексім” (3:2). То ж “соколята” поступилися майбутньому володарю Кубку Ліги. Третє місце в турнірі дісталося запоріжцям, які у “малому фіналі” обіграли львівську “Енергію” (1:1, 1:2 по пенальті).

Як пропускав "Сокіл"

Відео дня

Хмельничани мали немало моментів, але підвела реалізація. Франківці в цьому плані в матчі виявилися кращими й перемогли.

  • 1:0 - Роман Кордоба на швидкості пройшов Артура Полюка і пробив повз голкіпера “Сокола” з правого флангу. Владислав Ліпчинський зіграв не надто впевнено.
  • 2:0 - Костянтин Абзало помилився позиційно і не встежив за Миколою Микитюком. Той прострілив на дальню штангу і Даниіл Абакшин подвоїв рахунок.
  • 3:0 - при розіграші аута “соколята” загубили Романа Кордобу і він спокійно прострілив вздовж воріт. Юрій Когут переправив м’яч у сітку практично з лінії воріт.
  • 4:0 - після розіграшу аута сильно пробив Андрій Цілик
  • 5:0 - після пасу Владислава Вербового невдало обробив м’яч Андрій Хамдамов. Сферу підхопив Андрій Цілик і пробив в кут воріт.

Свої наступні офіційні матчі “Сокіл” зіграє у Хмельницькому. Пройдуть вони в рамках чемпіонату. Суперниками стануть “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) і “Титан” (Покровське). Перша гра запланована на 15 грудня, друга - на 22 грудня. Обидві гри будуть дуже важливими в плані подальшої боротьби за потрапляння у шістку кращих команд Екстра-ліги, яка боротиметься з нагороди чемпіонату.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up