Кубок України з футзалу: хмельницький "Сокіл" переміг киян

Кубок України з футзалу: хмельницький "Сокіл" переміг киян
Фото і скрін таблиць із сайту СК Сокіл
  • Хмельничани стартували із стадії 1/8 фіналу.
  • Суперником був київський клуб CLUST.

Сьогодні, 22 березня, відбулися перші матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу. Серед 16 команд Хмельниччину представляє "Сокіл". Суперником був столичний "CLUST".

Ці команди у поточному сезоні зустрічалися двічі. Це було в рамках чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. Там двічі сильнішими були кияни. Вони спочатку перемогли 3:1 у Хмельницькому. Потім виграли вдома із рахунком 5:4.

В кубку "Сокіл зміг взяти реванш - 3:0. Всі три голи хмельничани забили у першому таймі. Результативні удари на рахунку Олександра Органа, Олега Гуцуляка та Кирила-Іллі Бабака. Після перерви своє ім'я в графу "попередження" вніс Микола Сохорук, якому арбітри показали жовту картку.

Відео дня

Попереду на команди очікує матч-відповідь у Хмельницькому. Фаворитом пари виступає "Сокіл" завдяки доволі комфортному гандикапу в три м'ячі. Гра відбудеться за два тижні. Тоді й буде визначено хто потрапить до "Фіналу восьми".

Щодо чемпіонату, то там хмельничани поки йдуть на четвертому місці в своїй групі. Вони випереджають дебютанта Екстра-ліги львівський "in.IT". Попереду на відстані 7 очок "Кардинал-Рівнестандарт". Ці команди ще мають зіграти два матчі між собою.

Також хмельничани зіграють із МСК "Харків" та "Рятувальником". За підсумками цих матчів визначиться чи потрапить "Сокіл" до плей-офф і з якого місця. До 1/4 фіналу Екстра-ліги виходить по 4 команди із двох груп. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up