Медальні фінали і нові старти. Хмельницькі спортсмени продовжують підкорювати Олімпіаду

Медальні фінали і нові старти. Хмельницькі спортсмени продовжують підкорювати Олімпіаду
Марина Бех. Хмельницький.

Скарбничка української команди може поповнитися. Чудові шанси мають хмельницькі веслувальники. В очікуванні важливих стартів ще дві подолянки.

Олімпіада в Ріо з кожним днем стає все цікавішою. Україна поповнила медальний здобуток «сріблом» від Жана Беленюка. Наш борець цілком справедливо міг розраховувати на найвищу нагороду у фінальній сутичці проти росіянина грузинського походження Давіта Чакветадзе. Борець народився в Кутаїсі й прийняв громадянство Російської федерації декілька років тому. Та, не в останню чергу через неоднозначне суддівство рефері з Грузії, переміг суперник українця.

"При всіх рівних суддівський фактор спрацював в першу чергу. На жаль, довелося зіткнутися з великим лобі Росії у Міжнародній федерації боротьби. Наприклад, коли я вів в рахунку, мене ставили в партер. Це взагалі не прийнято в боротьбі, - цитує слова Жана Беленюка УНІАН. - До того ж, я не ухилявся від поєдинку, не бігав від суперника. Вів в рахунку в першому періоді, дуже прикро програти в такій ситуації. Я не задоволений срібною нагородою Олімпіади. Націлювався тільки на золото".

Щодо хмельничан, то успішними поки є виступи веслувальників. Інна Грищун і Павло Алтухов пробилися до фіналів і можуть розраховувати на медалі. За них вони боротимуться сьогодні, 16 серпня. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

Перший раунд змагань подолала легкоатлетка з Нетішина Вікторія Ткачук. Правда вона офіційно представляє не нашу, а Донецьку область. Спортсменка пройшла до півфіналу бігу на 400 метрів з бар’єрами. Наступний забіг для неї стартує у ніч з 16 на 17 серпня в 03:10.

Відео дня

Зовсім трішки залишилося очікувати на початок змагань ще двох подолянок. Марина Бех з Хмельницького також у ніч з 16 на 17 серпня (із 03:05) проходитиме відбір у секторі стрибків у довжину. Аналогічний етап для нашої борчині Аліни Махині розпочнеться завтра, 17 серпня, о 16:00. Вболіваємо за українців на олімпійських іграх в Бразилії. За виступами хмельницьких спортсменів стежте разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Рашку тягнуть за вуха. Без допінгу і допомоги заляканих суддів вони ні на що не здатні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera 14:40 В Україні запустили електронну платформу про усиновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up