На Прибузькій збудують спортивний комплекс за 27 мільйонів гривень

На Прибузькій збудують спортивний комплекс за 27 мільйонів гривень
  • Визначили переможців у конкурсі будівництва спортивних залів на державну субвенцію.
  • Сучасні спортивні зали побудують у шести містах, зокрема і у Хмельницькому.

 

В Україні збудують шість багатофункціональних палаців спорту. Нові зали мають з’явитися у Вінниці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Львові та Черкасах. Кошти на них виділять з державного бюджету. Загалом на них виділять 150 мільйонів гривень.

"Дофінансують будівництво кожної споруди за кошти обласних та міських бюджетів. За інформацією органів місцевого самоврядування, будівництво спортивних комплексів буде розпочато уже восени цього року", – йдеться у повідомленні Федерації баскетболу України

Як повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради, новий палац спорту побудують на Прибузькій,5/1. Місто отримає на реалізацію проекту 27 мільйонів гривень.

Наразі 6,2 млн гривень виділили з міського бюджету на проектно-кошторисну документацію та початок робіт.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Nadia Bodnarchuk

    Ashraf AL-aqarbeh. Linda Awartani
  • Анонім

    Мер схоже живе на Місяці. Україна в нього уже у війні перемогла, в Хмельницькому  всі мають офіційну роботу і не їдуть на заробітки, пенсіонери не голодні, туалети і дороги поремонтовані. Якби патріот міг би на ці гроші купити танка на схід, якби гуманіст зробив продуктові картки для одиноких пенсіонерів або віддав би хворим дітям. А так трійний facepalm. Коли вже влада займеться нагальними дорослими ділами , а не буде розбарювати гроші.

    Комунальник reply Анонім

    Людям срати не має де від голоду, танків не можуть купити щоб із братами-українцями на Сході воювати, а Симчишин вирішив спорткомплекс будувати, щоб було більше здорових. Айяяяяяяй

    Микола Вінник reply Комунальник

    "Людям срати не має де від голоду" це як?

    Заплутані фрази,  некоректні посилання, може в тебе кретинизм?

    Антикорупціонер reply Микола Вінник

    Ну так як люди вимагають. Пишуть, що голодають, а з іншого боку туалетів хочуть побільше. То виходить, що голодним людям срати немає де.

    Анонім reply Антикорупціонер

    Дуже смішно буде нинішнім молодій команді, коли вона в повному складі піде під суд. Власне перший пішов. І судячи по поведінці інші будуть там же.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up