Не їхній день. Дві команди «Сокола» зазнали поразок

Не їхній день. Дві команди «Сокола» зазнали поразок
Фото і технічні дані СК "Сокіл".
  • Хмельничани програли лідеру української Екстра-ліги.
  • «ХІТ» дивом не втратив очки.
  • «Сокіл-3» поступився в чемпіонаті міста з футзалу.

«Сокіл» при пустих трибунах приймав сенсаційного лідера Екстра-ліги. Столичний «ХІТ» уже в дебютному сезоні в еліті зміг здивувати і поки лише в одному матчі втратив очки. Ще раз це могло статися у Хмельницькому.

Фаворит "відскочив"

«Сокіл» у регулярному чемпіонаті поки йде сьомим. Тому статус фаворита закономірно належав гостям. Але гра показала, що у гра киян зараз далека від ідеальної. Хмельничани завдали чимало проблем найбільш віковій команді Екстра-ліги.

Відео дня

Перед матчем Олександр Педяш отримав нагороду "Кращий гравець грудня".Першим у грі забив «ХІТ». Забив Журба. Завдяки класному голу від Хамдамова «Сокіл» зміг зрівняти. А після цього було чотири підряд дещо незрозумілі та необов’язкові фоли хмельничан. Вони перевищили ліміт і після порушень зі сторони Кручека кияни пробивали 10-метрові. Реалізували лише один. Знову забив Журба. Ще один удар парирував Тимощук.

Рахунок 1:2 протримався до фінального свистка. Хоча неодноразово міг змінитися. Чимало нагод було в хмельничан. Та скористатися перевагою, якою вони володіли в другій половині, не вдалося. Не змогли вони також реалізувати чисельну більшість, коли арбітри вилучили капітана гостей Борсука. Гра у п’ятьох польових проти трьох нічого не принесла.

У підсумку поразка «Сокола» з рахунком 2:1. Наступні три матчі хмельничани зіграють проти «ЛТК-ІнБев-НПУ». 21 січня пройде перша гра 1/8 кубку України. 4 лютого команди зустрінуться в рамках чемпіонату. 12 лютого пройде друга гра кубку.

Чемпіон програє

Не змогли перемогти і гравці «Сокола-3». Діючий чемпіон міста з футзалу протистояв єдиній команді, яка в чемпіонаті поки не програвала – «Газовику». Перший тайм у виконанні «соколят» був чи не найгіршим у сезоні. На перерву вони йшли, програючи 6:1. У другій половині гри «Газовик» мало не втратив перемогу. Але все-таки добився свого – 6:5.

Досить цікавими були й інші матчі туру в Преміум-лізі. Такий же рахунок 6:5 був зафіксований ще у двох матчах. «Динамо-ГУНП» переграло «Арсенал-Ротор», «Кардіфф» переміг «АВІСТ-Красилів».

Найбільш переконливі перемоги здобули «Феміда-Starlife», «Лада» і «Хмельницькі делікатеси». Єдина нічия в турі була зафіксована в матчі аутсайдерів. Розписали її «Бамбук» і «Епіцентр К-Forex club».

Сьогодні, 15 січня, пройдуть матчі в інших дивізіонах та поєдинки кубку. За їх результатами слідкуйте на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up