«Новатор» змусив понервувати чемпіона України

«Новатор» змусив понервувати чемпіона України

Хмельницькі волейболісти хоч і програли «Локомотиву», але в усіх партіях билися до останнього.

У Хмельницький приїхали найсильніші волейбольні команди України. Другий тур «Фіналу чотирьох» розпочався сьогодні, 17 березня. Спочатку на паркет вийшли «Барком-Кажани» і «Вінниця». Непросту перемогу здобули львівяни – 3:2.

Наступними на майданчик вийшли улюбленці місцевої публіки. На хмельничан очікував черговий матч проти чемпіона України. За останні три тижні це уже четверта зустріч «Новатора» і «Локомотива». Й уже ніби за традицією харків’яни перемогли із рахунком 3:0 (25:22, 25:23, 25:21).

Хоча гра для поки діючого чемпіона України склалася зовсім не легко. Господарі в усіх партіях були близькими до успіху. Та більш імениті «залізничники» взяли своє. Хоч і змушені були понервувати більше, ніж у попередніх матчах проти подолян.

Відео дня

Уже завтра, 18 березня, на «Новатор» та його вболівальників очікує «подільське дербі». «Вінниця» спробує взяти реванш за домашню поразку тижневої давнини. Розпочнеться гра о 18:00 в ФОК «Новатор», що на Тернопільській. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up