Поділля - Буковина: два пенальті та п’ята нічия хмельничан

Поділля - Буковина: два пенальті та п’ята нічия хмельничан
  • Нічийний синдром хмельничан продовжується.
  • У матчі з “Буковиною” все вирішили голи з пенальті.
  • В обох випадках їх “привезли” захисники.

Що, знову? Так. Хмельницьке “Поділля” вчергове розписало нічию у першій лізі. Вона вже стала п’ятою в поточному чемпіонаті. І це лише за дев’ять матчів. Окрім цього була перемога над тернопільською “Нивою” та поразки від "Хуста" і лідерів - львівських “”Карпат” та “Ниви” з Бузової.

Але повернемося до гри з “Буковиною”. Вона для хмельничан розпочалася незвично - без Віталія Костишина на звичному місці. Головний тренер “Поділля” вимушений був спостерігати за грою з трибуни. У грі з “Карпатами” він заробив вилучення через незгоду з рішенням арбітра про призначення пенальті.

Відео дня

Зміни відбулися і в складі “Поділля”. До основи повернувся Каверін. Він замінив травмованого Костенка. Також повернувся у заявку Сімінін. Сьогодні він вийшов на заміну на заключні хвилини. Але здобути перемогу не допоміг.

Хмельничани розпочали матч більш спокійно, ніж це було, до прикладу із тернопільською “Нивою”. Вони менше порушували правила та більше контролювали м’яч. Застосовували високий пресинг і саме це допомогло їм відкрити рахунок. 

“Поділля” змусило захисника суперника віддати м’яч назад. Пас вийшов надто легким і його перехопив Доброхотов. Його лише ціною фолу зупинив Пасічник. Порушення було на лінії штрафного майданчика. Згідно із правилами, лінія входить до майданчика. Тому це пенальті. Його чітко реалізував Задоя - 1:0.

Найкращий момент у гостей мав Фарасєєнко. Він опинився сам на лінії воротарського майданчика. Але пробив значно вище воріт. А в “Поділля” забив Войтіховський. Але перед цим він опинився у положенні поза грою. Тому гол скасували. А Войтіховський після цього ще чотири рази залазив у офсайд.

Вже в компенсований до першого тайму час Войтіховський сфолив на голкіпері “Буковини” та заробив жовту картку. Це був останній ігровий епізод перед перервою. Грати мали ще 1 хвилину. Але весь цей час голкіпер “Буковини” не міг встановити м’яч там, де йому вказував арбітр. Це стало причиною конфлікту між тренером “Буковини” та воротарем.  У підтрибунному тунелі вони спілкувалися на підвищених тонах. 

Схоже, що в подібній манері Мельничук спілкувався з підопічними у роздягальні. На другий тайм вони вийшли зарядженими на боротьбу. Гості пресингували суперників й це принесло їм результат. Вийшло все майже так саме, як у першому таймі. Тільки цього разу помилився Цибульник, який в недодачу покотив на Непогодова. Голкіпер вимушений був фолити, отримувати жовту катку. Знову пенальті після грубої помилки захисника. Вирок чітко реалізував Полагнюк - 1:1.

Після цього “Буковина” віддала ініціативу хмельничанам. “Поділля” ж намагалося виграти. Команда комбінувала, боролася й створювала моменти. Найкращі були у Пріхни (поруч із стійкою) та Василенка, який невдало обробив м’яч, опинившись перед пустими воротами. При цьому в нього був доволі гострий кут для удару.

Тренерський штаб перейшов на гру у два, а інколи 1 три нападники. Одним із них був номінальний захисник Болденков, який вийшов на заміну. Численні дальні удари, навіси та простріли… Фінальний штурм результату не приніс - 1:1.

Більше фото:

Поділля - Буковина - 1:1

Голи: Задоя (16, п) - Полагнюк (48, п)

Гравець матчу за версією vsim.ua - Євген Задоя (гол, хороша робота з м'ячем, багато роботи в центрі поля, через нього будувалися більшість атак "Поділля")

Наступний матч “Поділля” зіграє у п’ятницю, 29 вересня. У Хмельницький приїде івано-франківське “Прикарпаття”. Це буде вже друге коло чемпіонату. Інші команди з Хмельниччини свої матчі ще 8-го туру проведуть завтра, 23 вересня. 

15:00 - Епіцентр - Нива (Б)

15:30 - Агробізнес - Прикарпатт

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    В дворах їм тільки грати а не в якихось лігах.

keyboard_arrow_up