"Поділля" перемогло "Колос" в матчі з трьома пенальті

"Поділля" перемогло "Колос" в матчі з трьома пенальті
Тут і далі фото Віктора Зарванського (пресслужба ФК "Поділля")
  • Хмельничани обіграли команду Прем'єр-ліги з рахунком 3:2.
  • Це був початок Свята футболу, який влаштовує "Поділля".
  • Продовження - 17 липня.

Хмельницькі вболівальники частково відчули смак футболу рівня Української Прем'єр-ліги. Все це завдяки візиту ковалівського "Колоса" до нашого міста. Команда, яку тренує вихованець хмельницького футболу Руслан Костишин, минулий сезон завершила на високому четвертому місці й цьогоріч гратиме в єврокубках.

Частину своєї підготовки до чемпіонату та єврокубків "Колос" провів у рідному для головного тренера Хмельницькому. Окрім тренувань на стадіоні "Поділля" ковалівці зіграли два контрольні матчі. Вчора, 15 липня, вони обіграли ФК "Львів" (також команда УПЛ) із рахунком 2:1.

Відео дня

А сьогодні, 16 липня суперником "Колоса" було ""Поділля". Хмельничани готуються до старту в першій лізі. Гра із суперником такого рівня стала не просто шансом перевірити свої можливості. Матч став святом для хмельницьких вболівальників, які майже наполовину заповнили трибуни СК "Поділля". 

І гра вмістила в себе усе, що люблять вболівальник - пенальті та багато голів. Рахунок відкрив Воловик, який реалізував пенальті. Гості зрівняли після подачі з кутового. Відзначився Петров. До перерви "Колос" міг вийти вперед. Але Чуваєв парирував удар з пенальті. Мало виходити вперед і "Поділля". Але гол Карпенка не був зарахований через досить сумнівний офсайд.

Після перерви хмельничани все ж забили. Знову із пенальті, яке стало третім в матчі, відзначився Воловик. Далі - ще один гол "Поділля". Після подачі із стандарту в потрібному місці опинився гравець. який перебуває на перегляді - 3:1.

"Колос" кинувся відіграватися. Але встиг забити лише раз. Зробив це знайомий хмельничанам Альваро Нгамба. Його гол став окрасою матчу. Півзахисник, який грав за "Поділля" в першому колі минулого сезону, після подачі з кутового опинився сам на відстані 20 метрів від воріт. Він класно пробив з лету практично без шансів для Чуваєва - 3:2. Практично відразу пролунав фінальний свисток. То ж у тренерському протистоянні братів переміг молодший - Віталій.

Сотні вболівальників із радісними усмішками покидали стадіон. В цей час лунало чергове нагадування від диктора про Свято футболу, яке відбудеться завтра, 17 липня. О 18:30 розпочнеться хода гравців "Поділля" різного віку в честь "срібла" в другій лізі та повернення в першу лігу після перерви в 15 років. Хода пройде від "Дитячого світу" до стадіону "Поділля". Там буде нагородження гравців, розважальна програма та виступ хмельницького рок-гурту "Stanza".

Гортайте галерею та переглядайте фото від Віктора Зарванського (пресслужба ФК "Поділля")

«Поділля» – «Колос» 3:2

Голи: Воловик (6‘), Воловик (65‘), ГНП (85') – Петров (17‘), Нгамба (90').

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Alonka Vasilivna

    Молодці. Супер.
  • Александр Бугун

    Так колос готовится к новому сезону, пенальти отрабатывают
  • Анатолий Мягков

    Молодцы!!!

keyboard_arrow_up