“Поділля” розгромило “Кремінь”

“Поділля” розгромило “Кремінь”
Скрін із відео каналу "Перша ліга"
  • Хмельничани перервали серію без перемог.
  • Наступний матч проти волочиського “Агробізнесу”.

Майже місяць “Поділля” не тішило вболівальників перемогами. Востаннє хмельничани вигравали ще 23 серпня (1:0 вдома проти житомирського “Полісся”). Далі була поразка та дві нічиї. Безвиграшна серія перервалася сьогодні, 19 вересня.

Суперником хмельничан був кременчуцький “Кремінь”. Команда, яка виграла останні три матчі. Й після першого тайму здавалося, що вона цілком може продовжити свою серію. Гості добряче “возили” подолян і мали два непогані моменти. На відпочинок команди пішли за рахунку 0:0.

Автор дублю у ворота "Кременя" Ігор Карпенко. Фото fcpodillya.com.ua

Перерву краще використали господарі. З перших хвилин після відновлення гри “Поділля” заволоділо ініціативою і почало створювати моменти. Але забити не могло. “Кремінь” відповів гострою контратакою, яка завершилася дальнім ударом і влучанням в перекладину. 

Відео дня

Далі - гольова феєрія. Розпочалася вона із голу Карпенка. Він влучно пробив метрів з десяти після пасу Пріхни - 1:0.. Останній, до речі, вийшов на поле із капітанською пов’язкою. Воловик, за словами Костишина, сьогодні був відсутній через сімейні обставини.

Досить швидко “Кремінь” зрівняв. Гості розіграли штрафний. Після удару Бойка та рикошету м’яч потрапив у голову Панчишина й залетів в кут воріт - 1:1. Але нічийним рахунок був недовго.

Форма Дмитра Пріхни була чи не найбруднішою серед гравців "Поділля" після матчу.

Пріхна зумів на себе взяти роль лідера й підкріпив це ще однією результативною дією - голом. Півзахисник “Поділля” опинився в потрібному місці в потрібний час і з близької відстані відправив м’яч у сітку після скидки Островського - 2:1.

Наступний гол став наслідком серії грубих помилок гостей в захисті. В результаті Карпенко вийшов на побачення з голкіпером і розстріляв ворота - 3:1. Після цього автор дублю був замінений.

Вже через чотири хвилини “подоляни” знову змусили радіти багаточисельну вболівальницьку аудиторію. Ващишин, який тільки вийшов на заміну, з правого флангу класно прострілив на Савошка і той сильним ударом відправив м’яч під перекладину - 4:1. 

Відеоогляд матчу.


“Поділля” – “Кремінь” 4:1 

“Поділля”: Кучеренко, Морговський, Веремієнко, Пернацький, Корохов, Цибульник, Пріхна -к (Прильопа, 84), Мораренко (Каверін, 81), Островський (Ващишин, 75), Савошко (Панасенков, 88), Карпенко (Коваль, 75).

“Кремінь”: Мирний, Білоусов, Головко, Курелех -к, Орел, Панчишин, Сейтхалілов (Навроцький, 81), Бичков (Білоус, 85), Кошман (Авер’янов, 85), Бойко, Галата.

Голи: Карпенко (52, 74), Пріхна (67), Савошко (78) – Панчишин (62).


Віталій Костишин - головний тренер "Поділля".

Після матчу гравці й тренери команд говорили про те, що поле сьогодні важким. Гості нарікали на погану реалізацію в першому таймі та помилки в захисті після перерви. Йшлося і про Каверіна, який сьогодні вийшов на поле після тривалої перерви. За словами Костишина, процес його відновлення все ще триває і поки він може проводити не більше 15-20 хвилин. 

Віталій Каверін сьогодні вийшов на поле вперше після 

Завдяки цій перемозі піднялося на поточне восьме місце в турнірній таблиці. В активі команди 12 очок. Із них 11 вона здобула вдома. За цим показником поки кращим є лише “Кривбас”, який на своєму стадіоні здобув 5 з 5 перемог. 

На виїзді “Поділля” здобуло лише одну нічию, в минулому турі проти “Гірника-Спорт” (0:0). Покращити статистику ігор в гостях хмельничани можуть вже в наступному турі. 25 вересня на нас чекає принципове обласне дербі - “Агробізнес” - “Поділля”. Тренер "Кременя", який минулого туру обіграв команду з Волочиська 3:1, сказав, що дві команди з Хмельниччини одного рівня. Каже, що його колективу просто більше поталанило у матчі з "Агробізнесом", а сьогодні - ні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up