"Поділля" завершило рік несподіваною перемогою в Житомирі

"Поділля" завершило рік несподіваною перемогою в Житомирі
  • Хмельничани виграли на виїзді лише другий раз в сезоні.
  • Вирішальний гол був забитий в компенсований час.

Свій останній офіційний матч у 2021 році хмельницьке "Поділля" провело на виїзді у Житомирі. Суперником було місцеве "Полісся", яке пред початком чемпіонату багатьма експертами розглядалося одним із фаворитів у боротьбі за підвищення в класі. І саме господарі вважалися фаворитом у грі з "подолянами". 

На користь житомирян говорив і той факт, що хмельничани погано виступають на виїзді. До звітної гри в їх активі була лише перемога над "Ужгородом" - 1:0. Із таким же рахунком "Поділля" обіграло "Полісся" вдома у матчі першого кола.

І саме хмельничани вийшли вперед після класного удару зі штрафного від Мораренка. Він влучив у верхній ближній кут - 0:1. В другому таймі "Полісся" зрівняло завдяки пенальті - 1:1. Відзначився Грицук.

Відео дня

Ще один гол "Поділля" арбітри не зарахували через положення поза грою. Не було його у компенсований час, коли після навісу від Морговського головою м'яч у ворота відправив Цибульник - 1:2. Це була четверта компенсована хвилина.

Полісся - Поділля - 1:2

Голи: Грицук (60, з пенальті) - Мораренко (42), Цибульник (90+4)

Відеоогляд матчу.

Завдяки цій перемозі "Поділля" набрало 26 очок і посідає поточне восьме місце. Позиція хмельничан може змінитися. Адже чимало команд провело менше матчів. Серед таких і волочиський "Агробізнес", який свою гру на виїзд проти "Кривбасу" проведе сьогодні, 18 листопада. Початок - 15:30. Трансляція - ТУТ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрей Кузнецов

    Все закономерно

keyboard_arrow_up