ПокерМатч за рік війни – перехід в iPoker та благодійність (новини компаній)

ПокерМатч за рік війни – перехід в iPoker та благодійність (новини компаній)

Зміни в покер-румі PokerMatch протягом року війни: благодійні турніри для збору коштів та вдосконалення додатку завдяки приєднанню до європейської мережі.

За останній рік український покерний майданчик PokerMatch перетворився до невпізнання. Істотно вплинули як повномасштабні воєнні дії в Україні, так і перехід до мережі iPoker. Усю необхідну інформацію про покер-рум можна знайти в окремій статті.

У цьому матеріалі – короткий огляд покер-руму, а також інформація, як платформа допомагає українцям.

Оновлення на ПокерМатч: переваги для гравців

Справжня нова епоха для покерної кімнати настала після переходу до великої європейської мережі iPoker. У листопаді минулого року рум остаточно переїхав до лобі АйПокеру. Очевидно, що змін багато. Від загального вигляду та дизайну, до кількості доступних ігор та форматів.

Фільтри допомагають швидко зорієнтуватись та обрати потрібну покерну дисципліну, налаштувавши попередньо усі необхідні параметри.

Рум пропонує три найпопулярніші варіанти гри: Холдем, Холдем 6+ та Омаха. Доступні як кеш-ігри зі столами від 0,01€/0,02€, так і турніри з бай-інами від 0,10€.

Є також фріроли, щоправда зараз в лобі покер-руму їх небагато. На момент написання цієї статті доступний лише один безкоштовний турнір €25 Daily Freeroll.

Основною перевагою, яка вирізняє мережу iPoker серед інших, є дозвіл на використання додаткового програмного забезпечення для збору статистики на опонентів, як наприклад Hand2Note та Holdem Manager. При цьому, для всіх користувачів пропонується також спеціальний вбудований HUD.

Попри те, що ПокерМатч все активніше підкорює європейський гемблінговий ринок, мінімальні депозити та кешаути для українських покеристів не змінились. Найнижча порогова сума для поповнення досі становить 50₴, а виводити можна суми починаючи від 250₴.

Якщо говорити про поле гравців, то воно значно розширилось. Це сталося через об’єднання із загальним пулом АйПокер. У денний час доби середня кількість користувачів в онлайні досягає позначки в 3 000 – 5 000. Ввечері їх число помітно зростає.

Бонуси та програма лояльності завжди були візитівкою Покер Матч. Наразі користувач може отримати 14 різних видів бонусу на депозит. Є багато додаткових місій, в ході яких можна заробити призи, що не потребують відігравання. Серед них є квитки в турніри, фріблайнди, (Free Blinds), фріспіни, фіксовані виплати і т.д.

Говорячи про кешбек, слід зауважити, що тепер він докорінно змінився. Коли покерист витрачає на рейк 1€, то отримує 100 SP (Status Points). Набираючи все більше цих балів, користувач переходить на новий рівень рейкбеку. Найвищий можливий розмір щотижневого повернення коштів – 37,5% (PokerMatch Elite), проте є невеличкий шанс отримати й 100% кешбек за допомогою колеса фортуни.

Як працює PokerMatch під час війни

Від самого початку повномасштабного вторгнення кімната закрила доступ до гри для росіян. Згодом під заборону також потрапили і громадяни Білорусі.

Представники руму наголосили на своїй повній та беззаперечній підтримці Збройних Сил України, волонтерських організацій, що допомагають захисникам, а також усіх постраждалих від військових дій.

Уособленням намірів та волі команди Poker Match став перший віртуальний амбасадор ігрової платформи “Дракон Драгобрат”. Він став своєрідним символом для української покерної спільноти та несе у собі важливу роль інформування громади про подальші ініціативи ігрового ресурсу. Кіберволонтер Драгобрат організував безліч фріролів, привертаючи увагу гравців до нагальних проблем та потреб усіх тих, хто бореться за українську незалежність. Він і надалі продовжує виконувати свою важливу місію, а гравці завдяки йому отримують додаткові бонуси до банкролу.

Сайт ПокерМатч: благодійні ініціативи руму

Попри той факт, що представники гемблінгової платформи регулярно сплачували податки за усі ліцензії та дозволи від КРАІЛ, команда руму також проявила багато власної ініціативи у допомозі українцям. Навесні та влітку організовувалось багато благодійних турнірів, рейк з яких йшов на потреби різноманітних волонтерських організацій. Тепер подібні івенти є майже у кожній серії, яку проводить у себе покерна кімната.

Представники гемблінгової платформи не збираються зупинятись на досягнутих результатах та на постійній основі анонсують нові великі фестивалі, де будуть збиратись кошти на потреби українських захисників.

Джерело: https://cardmates.ua

keyboard_arrow_up