Поплавати в басейні у Хмельницькому: які умови та ціни

Поплавати в басейні у Хмельницькому: які умови та ціни
  • У місті є 4 басейни, де можна поплавати як дорослим, так і дітям.

  • Дізнавайтеся, що для цього потрібно, які ціни та графік роботи.

Про користь плавання для організму говорять медики. За їхніми словами цей вид спорту є не лише профілактикою деяких захворювань, а ще й позитивно впливає на фігуру і навіть на характер людини.

Фахівці радять займатися плаванням для уникнення серцево-судинних хвороб. Під час таких занять в людини зростає сила серцевих м’язів, збільшується потужність серця та зменшується кількість серцевих скорочень у хвилину. Плавання покращує роботу дихальної системи. А ще це один із засобів загартовування, що є дієвим способом для протистоянь сезонним захворюванням. 

У часи пандемії підтримати стан свого здоров’я за допомогою плавання є більш ніж доречно. Тож журналістка vsim.ua дізналася, де можна записатися на тренування у Хмельницькому. 

Відео дня

У місті є 4 басейни. З них два комунальні й два приватні. Через поширення COVID-19 відвідувачі зобов’язані мати з собою сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про перенесений коронавірус. Також працівники закладів вимагають документ від сімейного лікаря, який дозволяє відвідувати басейн.

Щоб поплавати, у деяких закладах радять попередньо записуватися. Із собою необхідно мати купальник, гумові капці, рушник, гель для душу або мило. Також жінкам рекомендують брати із собою шапочку для плавання. 

Читайте далі про басейни, ціни та графік.  

СКЦ “Плоскирів”

Адреса: Зарічанська, 11Ж

Заклад пропонує понад 10 видів послуг. Тут можна не лише поплавати індивідуально, а й позайматися з тренером та відвідати аеробіку. Також працюють групові та індивідуальні заняття для дітей та вагітних.

У великому басейні є 4 доріжки, довжиною 25 метрів. Ширина - 9 метрів. Глибина - від 1,2 до 1,8 метра. Всі доріжки під нахилом. Малий басейн має ширину 5 метрів, довжину - 9 метрів, а глибину - 0,5. 

Адміністраторка радить здійснювати попередній запис до басейну. Для дорослого одне відвідування без тренера обійдеться в 90 гривень. З тренером - 100 гривень. Абонемент на самостійні відвідування - від 640 гривень, а із тренером - від 720 гривень.

Фото басейну з їхньої сторінки в Instagram

Для дітей всі заняття передбачають наявність тренера. Для малюків до 5 років ціна за разове відвідування - 130 гривень. Вартість абонементу - від 960 гривень. Від 6 до 17 років одне заняття коштує 85 гривень, абонементи - від 600. 

Басейн працює за графіком: понеділок - п’ятниця із 8 до 21 години. А в суботу та неділю - із 8 до 20 години.

Басейн ДЮСШ №3

Адреса: Пилипчука. 41

В ДЮСШ №3 є два басейни: великий та малий. Записатися в басейн обласного центру фізичного виховання учнівської молоді можуть не лише вихованці закладу, а й всі охочі хмельничани. Зробити це можна в адміністрації, яка знаходиться в кабінеті з написом приймальня. 

Щоб отримати перепустку в басейн потрібно мати при собі фотокартку розміром 3х4. Для дітей заняття проходять із тренером. Від 6 до 10 років ціна за разове відвідування - 50 гривень. Від 10 до 17 років - 60 гривень. 

Для дорослих плавання із тренером не передбачене. Разове відвідування коштує 80 гривень. У ДЮСШ №3 можна заплатити наперед за кілька занять, що замінює поняття “абонемент”. 

Графік роботи - із понеділка по п’ятницю із 10 до 21 години. У суботу - із 10 до 19:25. У неділю - із 8:45 до 14 години.

Басейн в аквапарку “7 океан”

Адреса: Тернопільська, 7

Басейн аквапарку пропонує послуги дітям від 8 років та дорослим. Там є 5 доріжок для плавання, довжина басейну 25 метрів. У закладі є аквафітнес та групові дитячі тренування. Також пропонують індивідуальні тренування із фахівцем. 

Одне заняття як для дорослих, так і для дітей обійдеться у 120 гривень. Придбати абонемент вигідніше. Тоді кожне тренування рахуватимуть по 100 гривень. Наприклад, за 8 сеансів доведеться заплатити 800 гривень. Індивідуальне заняття з тренером коштує 240 гривень. 

Часи роботи басейну - із середи по п’ятницю з 7 до 21 години. А у вівторок - від 10 до 21 години.

Басейн на Водопровідній

Адреса: Водопровідна, 16

Цей заклад розташований біля НВК №10. Адміністраторка пояснює: “Це невелика прибудова”. Пропонують плавання для дорослих і дітей віком від 6 років. Для всіх заняття відбуваються разом з тренером. 

Разове заняття для дорослого коштує 100 гривень. Абонемент на 8 занять - 680 гривень. Для дітей ціна одного сеансу плавання обійдеться у 85 гривень. Абонемент - 560 гривень. 

Заняття з плавання проходять у понеділок, середу та п’ятницю - на 16 та 17 годину. А у вівторок та четвер - на 16 годину.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Юрий Ленник

    В якому басейні є сауна?
  • Katyushka Lisovskaya

    Донька ходить в Плоскирів. Дуже задоволені. Завжди чистенько, тепло. Хороший тренер, привітний персонал.
  • Валерий Терлич

    Треба було б  ще телефони вказали для звязку і замовлень.
  • Наталія Шароварська

    Є ще басейн в 29 школі, окрема будівля , там же і спорт зал

keyboard_arrow_up