"Сокіл" поїхав в Одесу: Склад команди і календар матчів

"Сокіл" поїхав в Одесу: Склад команди і календар матчів
Фото із сайту СК Сокіл
  • Хмельницький футзальний клуб зіграє на престижному міжнародному турнірі.

Хмельницький "Сокіл" продовжує підготовку до нового футзального сезону. Його офіційний старт запланований на 28 серпня. До цього команда має зіграти на двох представницьких турнірах.

Перший із них стартує вже завтра, 5 серпня, в Одесі. Це буде "Кубок імені В. Водяна". Там хмельничани зіграють проти столичного "ХІТа" (бронзовий призер Екстра-ліги), франківського "Урагану" (чемпіон України) та кишинівського "Clic Media" (одного з лідерів футзалу в Молдові).

Зіграє "Сокіл" ще один матч. Він буде стиковим. Суперник визначиться за підсумками групового етапу. Хмельничани зіграють із командою, яка посяде аналогічне місце в іншому квартеті. Там зіграють херсонський "Продексім" (віце-чемпіон України), "Де Трейдинг" з Миколаївки та друга команда "Урагану".

Відео дня

Календар матчів "Сокола":

5 серпня
12.00. «ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький)

6 серпня
12.00. «Сокіл» (Хмельницький) – «Ураган» (Івано-Франківськ)

7 серпня
12.00. «Сокіл» (Хмельницький) – «Clic Media» (Кишинів, Молдова)

8 серпня
Стикова гра. Час її початку залежить від того місця, яке «Сокіл» посяде на груповому етапі. Повідомляє пресслужба "Сокола".

"Сокіл" вирушив до Одеси о 7 ранку сьогодні, 4 серпня. головний тренер Роман Ковальчик взяв усіх 17 гравців, які є в його розпорядженні:

воротарі: Сергій Шевченко, Богдан Бабенко, Олег Чайка

польові гравці: Андрій Хамдамов, Артур Подлюк, Кирило-Ілля Бабак, Костянтин Абзалов, Микола Сохорук, Владислав Пєрвєєв, Богдан Токар, Олег Гуцуляк, Вадим Данилюк, Олексій Боднар, Максим Стрельцов, Єгор Донець, Олександр Орган, Роман Татумірак.

Слідкуйте за новинами "Сокола" та спортивним життям Хмельниччини разом із "ВСІМ"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up