"Сокіл" здобув другу перемогу в чемпіонаті України

"Сокіл" здобув другу перемогу в чемпіонаті України
Фото - СК Сокіл
  • Хмельничани впевнено обіграли одного з прямих конкурентів.

Сьогодні, 12 лютого, хмельницький "Сокіл" в рамках чергового туру чемпіонату України з футзалу приймав "ДЕ Трейдинг" з Миколаївки. Обидві команди продовжують боротися за потрапляння в число восьми кращих команд, які продовжать боротьбу за нагороди на другому етапі.

Аби не погіршити свої шанси на вихід в плей-офф, хмельничанам необхідно було лише перемагати. Адже напередодні інший конкурент "Сокола", "Суми", дещо несподівано обіграв львівську "Енергію". Відрив до прохідного місця виріс до 6 очок. 

"ДЕ Трейдинг" з Миколаївки до звітного туру випереджав "Сокіл" на 7 очок і йшов на сьомому місці в таблиці Екстра-ліги. До Хмельницького суперник приїхав із бразильськими новачками. Вони мали допомогти своїй новій команді втретє в сезоні перемогти хмельничан. До цього були 3:1 та 4:2 на користь колективу з Донбасу.

Відео дня

Хмельничани до сьогодні змогли перемогти лише раз. Ще в листопаді на виїзді вони сенсаційно обіграли діючого чемпіона України "Ураган" (3:2). Друга звитяга припала на сьогоднішній матч.

Вже в першому таймі "Сокіл" забив тричі - Гуцуляк, Первєєв та Донець. Після перерви гості скоротили відставання в рахунку до мінімуму. Але далі був дубль від Хамдамова і гол Сохорука, який забив перед самим фінальним свистком. 6:2 - перемога "Сокола", яка загострює боротьбу за потрапляння в плей-офф.

В наступному турі хмельничани на виїзді гратимуть проти "Viva Cup" із Харкова, який нещодавно вибили із кубку. Матч запланований на 19 лютого. Інший представник Хмельниччини у футзальній першості "Славута", свій матч проведе в понеділок, 14 лютого. Суперником у першій лізі стане луцький "Любарт".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up