Спортивний Хмельницький: результати на будь-який смак

Спортивний Хмельницький: результати на будь-який смак
Фото з сайту Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області
  • Уїк-енд виявився багатим на цікаві спортивні протистояння.

  • Хто святкував перемогу, а хто відчув гіркий смак поразки?

Чемпіонський дубль футзального Ліцею №17

У суботу, 9 березня, відбулися матчі фінальної частини Шкільної футзальної ліги Хмельницького. Змагання відбулися серед юнаків 2004-2005 та 2007-2008 року народження.

Головні матчі відбулися ближче до обіду. І якщо у першому матчі між командами 2007-2008 р.н. - Гімназією №1 та Ліцеєм №17 особливої боротьби не було - 5:0 на користь ліцею, то у другому на вболівальників чекала справжня битва. У старшій віковій групі за звання чемпіона боролися Гімназія №2 та Ліцей №17. Ліцеїсти підтримали своїх молодших колег та не без труднощів здолали гімназистів з рахунком 5:4.

Бронзові нагороди серед молодших виборола команда НВК №7-1, які перемогли ЗОШ №8 із рахунком 6:1. У старшій віковій групі результат виявився схожим. Команда ЗОШ №10 не помітила своїх суперників з НВО №28 і здобула впевнену перемогу із рахунком 5:1.

Відео дня

Першими зіграли свої матчі фіналісти кубку Ліги у молодшій віковій групі. У протистоянні між Колегіумом та НВК №4 переможець в основний час не визначився - 2:2, і гра перейшла у серію післяматчевих пенальті, де перемогу із рахунком 3:2 святкував НВК №4. Фінал кубку відбувся і в старшій віковій групі. У вирішальному матчі зійшлися ЗОШ №14 та ЗОШ №27. Як і у молодших колег, основного часу виявилося замало для визначення переможця - також 2:2. Тож за справу взялася футбольна лотерея, у якій кращими виявилися гравці ЗОШ №14 - 3:2.

Фото зі сторінки у Фейсбуці Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Реабілітувалися у другому матчі

Насичене та цікаве протистояння подарували волейболісти. Цього разу хмельницькому “Новатору” протистояв чернігівський “Буревісник-ШВСМ”. Першу гру команди провели у п’ятницю, 8 березня. Гості стартували активніше, однак опір хмельничан легко зламати не вдалося. Матч затягнувся по-максимуму, на 5 партій. Попри запеклу боротьбу та 25-7 на користь “Новатора” у другій партії, “Буревісник” все ж довів справу до переможного кінця. Як наслідок - 3:2, перемога за чернігівчанами.

У другому матчі в суботу, 9 березня, “Новатор” не пробачив чернігівській команді прикрої поразки. Хмельничани взялися за реванш. Вдалі експерименти зі складом дали свої плоди. “Буревісник” нічого не зміг протиставити господарям і поступився “Новатору” з рахунком 0:3.

Попереду - плей-офф, і вже у першому раунді хмельничани зустрінуться із харківською “Юридичною академією”. Перший матч відбудеться у Хмельницькому, 15 березня.

Фото ілюстративне. ПроСпорт

“Сокіл” зазнав розгрому у Херсоні

Невдалою стала поїздка футзального “Сокола” до Херсона. Місцевий “Продексім” в статусі одного з лідерів Екстра-ліги не залишив жодного шансу хмельничанам - 8:0. Про це повідомляє прес-служба СК “Сокіл”. Господарі, попри неквапливий старт, у першій половині зустрічі забили хмельничанам 4 голи. За аналогічним сценарієм пройшов і другий тайм - “соколята” ще чотири рази виймали м’яча із власних воріт. Були у “Сокола” кілька небезпечних моментів, однак на більше хмельничани не спромоглися.

Після поразки “Сокіл” у турнірній таблиці Екстра-ліги посідає восьму сходинку. Наступний поєдинок хмельничани зіграють 16 березня. У рідних стінах “Сокіл” прийматиме “Кардинал-Рівне”.

Фото із сайту СК "Сокіл"

Долю чемпіонства вирішить третій матч

Відбулися також фінальні матчі Преміум-ліги відкритого чемпіонату (Кубку) Хмельницького з футзалу. “Динамо-ГУНП” та “Helpix” так і не змогли виявити переможця. Першу зустріч виграли “динамівці” із рахунком 3:1. Однак у другому матчі команди видали напружене протистояння і основний час завершився внічию - 1:1. Без серії пенальті не обійшлося. У післяматчевій лотереї фортуна усміхнулася до “Helpix”, які здолали “Динамо-ГУНП” з рахунком 3:2.

Тож тепер ім’я нового чемпіона футзальної Преміум-ліги визначиться у третьому матчі. Вирішальна зустріч відбудеться цими вихідними.

“Поділля” програло аматорам

Ще один футбольний поєдинок відбувся 10 березня між хмельницьким “Поділлям” та рівненським ФК “ОДЕК”. Свою гостинність “подоляни” почали показувати вже з перших хвилин і згодом реалізували її. Півзахисник хмельничан Віталій Каверін відкрив рахунок у матчі.

Проте у другому таймі ініціатива перейшла до гостей. “ОДЕК” не став марнувати свої моменти, і на початку другої половини матчу зрівняли рахунок. Ще раз “Поділля” виймало м’яча з сітки власних воріт вже незадовго після першого голу гостей. Відтак зустріч закінчилася поразкою “Поділля” з рахунком 1:2. Наступний контрольний поєдинок «Поділля» зіграє 13 березня на виїзді проти вінницької «Ниви».

Також стало відомо, що “Поділля” припинило співпрацю із нападником Алішером Якубовим. Про це повідомляється на офіційному сайті клубу. До слова, Якубов відіграв за хмельничан два сезони.

Фото зі сторінки Віктора Зарванського у Фейсбуці

Нічия "Агробізнеса" в Туреччині

Волочиський "Агробізнес" підготовку до весняної частини сезону у футбольній першій лізі проводить в Туреччині. Там команда зіграла свій перший спаринг. Суперником був клуб "Валмієра" з Латвії. Гра завершилася внічию - 1:1.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up