Спортивний Хмельницький: важливі перемоги “Новатора” та новий чемпіон Преміум-ліги

Спортивний Хмельницький: важливі перемоги “Новатора” та новий чемпіон Преміум-ліги
Фото зі сторінки ВК "Новатор" у Фейсбуці
  • Вікенд запам'ятався інтригою у футзалі, звитягою волейболістів та міні-футбольним турніром чиновників.

  • Що показали хмельничани у різних видах спорту, читайте далі.

Переможний дубль жіночого “Новатора”

Вдалося порадувати своїх вболівальників жіночій команді “Новатора”. Дівчатам протистояв досвідчений “Університет-ШВСМ” із Чернігова. У першому матчі команди демонстрували одна одній свої характери. Для з’ясування переможця знадобилися усі пять партій. Як не старалися гості, але зламати опір хмельничанок не змогли. Відтак перша зустріч завершилася перемогою “Новатора” - 3:2.

У повторному матчі у хмельничанок відкрилося друге дихання. Далась взнаки і вмотивованість після першої звитяги над чернігівчанами. В підсумку “Новатор” дотиснув “Університет-ШВСМ” та переміг з рахунком 3:1.

Ці перемоги покращили шанси “Новатора” на вихід до Фіналу чотирьох Суперліги. Свій наступний матч “Новатор” проведе 22 та 23 березня. Підопічні Олексія Колісецького їдуть в гості до южненського “Хіміка”.

Відео дня
Фото із сайту Федерації волейболу України

Два десятка пенальті на двох визначили чемпіона Преміум-ліги

Футзальна Преміум-ліга теж запам'яталася боротьбою, інтригою та фантастичним фіналом. Cпершу бронзові нагороди дивізіону 1 розіграли між собою “Евеліна” та “Феміда-Старлайф”. Команди проводили свій третій матч, а тому здаватися без бою ніхто не збирався. Та на практиці все виявилося більш прозаїчно. “Феміда-Старлайф” здобула впевнену перемогу із рахунком 7:2 та стала бронзовим призером футзальної Преміум-ліги.

Свій третій фінальний матч за звання чемпіона провели “Динамо-ГУНП” та “Helpix”. Перша зустріч між командами закінчилася перемогою динамівців з рахунком 3:1. Друга гра запам’яталася неабиякою боротьбою, двома вилученнями та серією пенальті. Тоді у післяматчевій лотереї сильнішим виявився “Helpix”. Тож на команд очікувала заключна зустріч, яка визначила нового чемпіона.

Вирішальний фінальний матч “Динамо-ГУНП” та “Helpix” провели на рівних. Першими забили “Helpix” і, здавалося б, втримають перемогу до кінця зустрічі. Несподіваною стала кінцівка матчу. За 4 секунди до кінця гри “динамівці” забивають. Доля чемпіона дивізіону 1 Преміум-ліги вирішилася у серії післяматчевих пенальті. Для з'ясування імені чемпіона знадобилося більше 20 ударів. Стійкішим виявився “Helpix”, який виграв серію із рахунком 10:9.

Фото із сайту Асоціації футзалу Хмельницької області

“Сокіл” не втримав перемоги

Спорт не буває спортом без поразок. Звичайно, приємно спостерігати за тим, як улюблена команда чи спортсмен перемагають. Близьким до цього був і футзальний “Сокіл”, який готовий був вистрибнути зі шкіри і перервати власну безвиграшну серію.

Власне, біді не віщувало абсолютно нічого. На останній домашній матч у сезоні 2018-2019 Екстра-ліги хмельничани вийшли у більш ніж піднесеному настрої. А тому зі стартових хвилин дали бій “Кардиналу-Рівне”. Хоч і пропустили першими, але до кінця першого тайму рахунок зрівняли. У другій половині зустрічі “соколята” завдяки другому голу Кручека повели в рахунку. Проте переваги втримати не вдалося, і рівняни скористалися принципом “не забиваєш ти, забивають тобі”. Два влучних удари протягом хвилини вивели гостей вперед, а хмельничани так і не змогли відігратися.

В підсумку - прикра поразка “Сокола” із рахунком 2:3. Наступний матч хмельничани зіграють цієї суботи, 22 березня, на виїзді проти запорізької “АРПИ”. Гра стане останньою в регулярному чемпіонаті.

Фото із сайту СК "Сокіл"

Баскетбольна “Політехніка” зазнала двох поразок у столиці

Після розгрому в двох матчах від “КСЛІ Київ-Баскет” хмельницька “Політехніка” знову завітала до столиці. Цього разу дівчата грали проти “НУБіП України”. Один із лідерів жіночої баскетбольної Вищої ліги відразу дав зрозуміти, що легко хмельничанкам не буде.

У першому матчі киянки відразу захопили ініціативу і у першій половині зустрічі дозволили набрати гостям лише 2 очки. Другу половину матчу команди провели за схожим сценарієм, однак повному фіаско завадили самі хмельничанки, які стали краще реалізовувати свої кидки. “Політехніці” вдалося дати бій у третій чверті, хоч і програли її (12:21) та виграти заключну - 14:11. В підсумку - 77:28 на користь “НУБіП України”.

У другому матчі розвиток гри змінив свій напрямок. Цього разу “Політехніці” вдалося майже на рівних протистояти киянкам. Хмельницькі баскетболістки в другій зустрічі продемонстрували кращу результативність. Але не більше. Господарі не віддали хмельничанкам і другого матчу, хоч і не вразили гостей результативністю. Як наслідок - перемога киянок із рахунком 65:41.

Наступний матч підопічні Павла Каплуна проведуть 23 та 24 березня у Хмельницькому проти “МОБІ” із Броварів.

Міська рада перемогла на товариському футбольному турнірі

До Хмельницького на товариський турнір з міні-футболу з'їхались чиновники з усієї України. До слова, змагання у нашому місті відбулися вдруге. Грали команди міської та обласної ради, збірна міських голів України, а також команди міських рад з різних регіонів.

Не завадили грі навіть складні погодні умови. За підсумками, перемогу здобула команад Хмельницької міської ради, друге місце вибороли Чернівці, третіми змагання завершила Дунаєвецька міська рада.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up