Спортивний вікенд: три поразки команд з Хмельниччини (ВІДЕО)

Спортивний вікенд: три поразки команд з Хмельниччини (ВІДЕО)

Свої чергові матчі зіграли “Епіцентр”, “Сокіл” та “Helpix”.

Поразка “Епіцентра”

Кам’янець-Подільський “Епіцентр” виступає у першій лізі чемпіонату України з футболу. Там триває другий етап змагань, на якому команда з Хмельниччини бореться за право підвищитися в класі та вийти до УПЛ. Поки справи з результатами в кам’янчан не заладилися.

В першому турі чемпіонської групи “Епіцентр” зіграв внічию із лідером - київською “Оболонню”. А от в другому програв прямому конкуренту - черкаському “ЛНЗ”. Все в поєдинку було вирішено в середині першого тайму, коли Тищенко протягом 10 хвилин реалізував спочатку пенальті, а потім вихід віч-на-віч з голкіпером.

Відео дня

Поразка 0-2 відкинула “Епіцентр” на шосту сходинку. Наступний матч кам’янчани мають зіграти вдома проти запорізького “Металурга”. Ця гра може стати першою домашньою, яка відбудеться саме в Кам’янці-Подільському. Раніше вони проходили в Дунаївцях. А гра з “Оболонню” в Києві, який перенесли через снігопад.

Скрін із flashscore.ua

Поразка “Сокола”

Хмельницький “Сокіл” виступає у найсильнішій футзальній лізі України. У поточному сезоні команда вперше із 2018 року зуміла пробитися до плей-офф. І команда цілком могла розраховувати на вдалий старт в 1/4 фіналу проти однієї з кращих колективів в Україні - київського “ХІТа”.

За останній місяць “Сокіл” здобув 4 перемоги в чемпіонаті та пробився до “Фіналу восьми” кубка України. Це свідчило про хорошу форму команди. А перший тайм матчу проти “ХІТа” дарував надію на ще один позитивний результат для хмельничан.

Протягом 16-ої хвилини Первєєв забив два м’ячі та вивів “Сокіл” вперед”. На перерву команди пішли за нічийного рахунку 2:2. Але в другому таймі кияни взяли своє та довели матч до впевненої перемоги 7:2.

Наступний матч між “ХІТом” і “Соколом” запланований на 22 квітня. Далі на хмельничан чекає кубкове протистояння із львівською “Енергією”. Це буде 1/4 фіналу й запланована вона на 27 квітня. Місцем проведення “Фіналу восьми” було обрано Львів.

Переможна поразка “Helpix”

“Helpix” став кращою футзальною командою Хмельницького. Це дало право команді представляти місто в першій лізі чемпіонату України. Там вона вчора, 15 квітня, провела свій другий матч групового етапу. Суперником був рівненький “Комфорт-Сервіс”.

“Helpix” програв із рахунком 6:3. Але все ж посів підсумкове перше місце у своїй групі. Вдалося це зробити хмельничанам завдяки розгромній перемозі над вінницьким “ЯСКО” в першому турі (8:3). Саме краща різниця м’ячів залишила “Helpix” на горі турнірки.

Далі на “Helpix” очікує 1/4 фіналу і протистояння з міцним луцьким “Любартом”, який став другим у своїй групі, пропустивши вперед львів’ян із “Nice Guys”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up