Спортсменка з Хмельниччини з рекордом завершила Олімпіаду

Спортсменка з Хмельниччини з рекордом завершила Олімпіаду
  • Вікторія Ткачук виступила у фіналі бігу на 400 метрів з бар'єрами.
  • Вона змогла побити власний рекорд.

Олімпіада в Токіо наближається до завершення. Сьогодні, 4 серпня, проходить вже 12-й день змагань. І він став останнім для спортсменки із Хмельниччини Вікторії Ткачук в одиночних виступах. Попереду в неї ще командний в естафеті 4*400 метрів.

У фіналі бігу на 400 метрів з бар'єрами виступали дві українки - Анна Рижикова та Вікторія Ткачук. Обидві за підсумками попередніх забігів показали 7 та 8 час відповідно. Тобто найгірші серед фіналістів.

У вирішальному старті українки довели, що не випадково потрапили у фінал. Вони хоч і не піднялися на п'єдестал пошани, але показали хороший час. Анна Рижикова - 53,48 (другий в кар'єрі). А вихованка нетішинською спортшколи Вікторія Ткачук побила власний рекорд - 53, 79. Дівчата фінішували відповідно на 5 та 6 місцях.

Відео дня

Силу складу фіналістів підтверджує той факт, що тут було встановлено світовий рекорд. Такий в активі Сідні Маклафлін із США - 51,46. На другому місці Далайла Мухаммад (теж США). Вона показала другий час в історії - 51,58. Третя - Фемке Бол з Нідерландів. Її час - 52,03. Четвертий найкращий час в історії.

Сьогодні, 4 серпня, Україна має шанс відразу на 5 нагород. Дві із них гарантовані. Адже Парвіз Насібов та Жан Беленюк проведуть фінальні сутички в греко-римській боротьбі. Вони розпочнуться о 13:45 та 14:10 відповідно.

Також медалі можуть здобути Марта Федина і Анастасія Савчук (артистичне плавання, 13:30), Михайло Кохан (метання молота, 14:15) та Ірина Коляденко (вільна боротьба, сутичка за бронзу, 14:55).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наташа Калеева

    Єє
  • Наташа Калеева

    Х

    Х
    Хєхххххххґхєґїїїх
  • ЧитачЧитачів

    Рекорд - це останнє місце? Якщо так, то у наших спортсменів одні рекорди.

    Гугл Гугл reply ЧитачЧитачів

    ну хоча б раз, один єдиний- вдумливо прочитай текст, а не лише заголовок. Може не покажешся клоуном. А роздуплись в специфіці змагань.

keyboard_arrow_up