Тренер “Сокола” знайшов позитив у грі після поразки від “ХІТа”

Тренер “Сокола” знайшов позитив у грі після поразки від “ХІТа”
Фото із сайту СК "Сокіл".
  • Хмельницькі футзалісти зустрілися із столичним грандом.
  • Команда поступилася одному з лідерів чемпіонату 5:0.
  • Попри це, Роман Ковальчик бачить позитив у грі “соколят”.

Хмельницький “Сокіл” зіграв уже десять матчів в чемпіонаті України з футзалу серед команд Екстра-ліги. Поки команда частіше програє, ніж тішить своїх вболівальників перемогами. Так сталося і в протистоянні хмельничан із київським “ХІТом”. Столичний гранд йде в трійці лідерів чемпіонату. Хмельничани ж борються за потрапляння в шістку кращих команд, які пройдуть до другого етапу змагань.

“Соколята” не надто вдало провели першу п’ятихвилинку і двічі пропустили. Надалі гру вони відносно вирівняли. Вони створили немало моментів біля воріт суперника. Але підвела реалізація. Та й гандикап у “-2” вплинув на підсумковий результат.

«ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький) – 5:0 (2:0)

Відео дня
  • «ХІТ»: 77. Олександр Сухов – 7. Ігор Борсук, 10. Сергій Журба, 17. Олександр Педяш, 22. Орест Боргун – 88. Євген Сірий, 29. Олександр Колесников, 31. Андрій Цілик, 4. Сергій Чепорнюк, 90. Олександр Школьний, 9. Андрій Борсук, 11. Євген Жук – 1. Євген Іваняк

В.о. головного тренера Олег Лук’яненко

  • «Сокіл»: 1. Владислав Ліпчинський – 3. Дмитро Сорока, 5. Андрій Хамдамов, 7. Владислав Гресь, 10. Артур Подлюк – 4. Владислав Пєрвєєв, 6. Богдан Токар, 8. Костянтин Абзалов, 9. Кирило-Ілля Бабак, 12. Владислав Черниш, 15. Владислав Вербовий – 2. Сергій Шевченко

Головний тренер Роман Ковальчик

  • Голи: Олександр Школьний, 2, Артур Подлюк, 5-автогол, Олександр Педяш, 26,36, Олександр Сухов, 37
  • Попередження: Олександр Сухов, 14 – Владислав Черниш, 10

Після поразки своєї команди, головний тренер “Сокола” Роман Ковальчик відповів на запитання клубної прес-служби. Наставник зумів віднайти позитив у грі футзалістів, попри розгромну поразку. Наводимо фрагмент розмови тренера із прес-службою дослівно:

– Попри поразку, які позитивні моменти в грі «Сокола» Ви побачили, такі, що можна взяти команді на майбутнє?

– Єдиний позитивний момент – ми дотримуємося свого малюнку гри, команда грає в хороший агресивний футбол, і гравці з будь-яким суперником його ведуть. Ми по грі, по веденню гри, щоб десь програвали, засипалися, щоб в кожній грі по-різному грали – такого не було. Або грали не зрозуміло що. Вони вже чітко, я би сказав легесенько, формують свій стиль гри. Це дуже добре, але, знову ж таки, на все це потрібен час.

Також Роман Ковальчик розповів, кого він би хотів би бачити в суперниках “Сокола” в Кубку України. Жеребкування ⅛ фіналу заплановане на 20 грудня.

В 1/8 я б хотів зіграти з івано-франківським «Ураганом», в 1/4 з «Продексімом», а далі – вже хто попаде в «Фіналі чотирьох».

Свій наступний матч "Сокіл" проведе у Хмельницькому в суботу, 21 грудня. На 12:00 запланований початок гри проти "Епіцентр К Авангард" з Одеси. У першому колі хмельничани перемогли з рахунком 2:1.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up