Тренуємося вдома: як вийти з карантину із гарною фігурою розповіла хмельницька тренерка

Тренуємося вдома: як вийти з карантину із гарною фігурою розповіла хмельницька тренерка
Фото тренерки зі сторінки в Instagram
  • Тренажерний зал сьогодні може замінити власна кімната.
  • А замість спортивного обладнання можна скористатися бутлем з водою чи рюкзаком.
  • Про тренування вдома розповіла тренерка Вікторія Фещук.

Салон краси, перукарня і навіть кінотеатр. У що тільки не перетворюється домівка під час карантину. Все це роблять, щоб не позбавляти себе ритму звичного життя. Не виняток і тренажерний зал. Адже від підкачаних сідниці та спокусливого рельєфу тіла ще ніхто не відмовлявся. Та перш ніж перейти до спорту вдома, більшість стикаються із багатьма запитаннями. Відповідь на них дала тренерка зі Street workout Вікторія Фещук.

Для тренувань підійдуть бутлі з водою чи важкий рюкзак

Вікторія Фещук займається спортом вже 7 років. Наразі вона є тренером зі Street workout. Якщо простіше - тренерка справжній майстер з підтягування. Саме в цьому виді спорту вона має власні досягнення. Зокрема, підтягування з додатковою вагою, а саме +25 кілограмів. А також віджимання на брусах із вагою +20 кілограмів. 

Дівчина має красиве й підкачане тіло. Саме до такого результату вона й спонукає своїх підопічних. Десятки містян, які займаються за рекомендаціями Вікторії вже досягли певного результату. І це не дивно. Адже перед їхніми очима - звабливий приклад самої тренерки. А як бути під час карантину? Саме на цей випадок Вікторія приберегла власні рекомендації. Тож якщо ви досі не почали займатися вдома - гортайте далі.

Відео дня

Аби створити вдома персональний тренажерний зал, варто озброїтися найголовнішим - бажанням. А далі - все піде “як по маслу”. Бо тільки в цьому випадку на заваді не стануть жодні відмовки.

Для занять спортом необхідно подбати і про певний інвентар. Деякий з них можна з легкістю замінити речами, що часто-густо є в домі кожного. Водночас варто пам’ятати, чим більший асортимент спортивного приладдя - тим більшу кількість вправ можна виконати. Разом із тим, є більша ймовірність створення фігури вашої мрії. Серед того, що необхідно використовувати для ефективних тренувань Вікторія виділяє:

  • Турнік
  • Важкий рюкзак
  • Набір гантелей
  • Гумові петлі
  • Стрічки опору
  • Обважнювачі для ніг
  • Пляшки з водою (бутлі)
  • Паралетси
  • Стійки 
  • Гирі
  • Бліни для штанги

Які ж вправи можна виконувати з усім цим приладдям? Тренерка радить робити шість, на її думку, ефективних вправ. Якщо додати до їх виконання вище перераховане приладдя, можна досягти неабиякого результату. Серед вправ, які рекомендує Вікторія:

Вікторія радить починати займатися з простіших вправ.  “Але найголовніше це гарненько розім'ятися перед виконанням вправ не менше 10-15 хвилин, ваші м'язи повинні підготуватися до майбутнього навантаження”, - каже тренерка.

Саме для тих, хто вже довго планує почати працювати із власним тілом, тренерка підготувала готове заняття. Тож після добрячої розминки, можна із впевненістю приступати до роботи.

1. Присідання з бутлем (5 підходів по 20 разів)

2. Випади. Для цієї вправи прийміть положення стоячи, ноги на ширині плечей. Робите довгий крок вперед з присіданням на ведучу ногу, яка знаходиться спереду. Поштовхом передньої ноги, повертайтесь у вихідне положення, упір на стопу. (4 підходи по 15 разів)

3. Відведення ніг з обтяжувачами (якщо немає то без них). Вправа передбачає рівномірно розподіляти навантаження м'язів стегон, контролюючи нерухомість тулуба. Необхідно максимально розпрямляти ногу, домагаючись інтенсивності навантаження. (6 підходів по 20 разів)

4. Тяга з прямих ніг з бутлем - при виконанні цієї вправи важливо піднімати бутль рівномірно і вертикально, голову не опускати вниз, плечі повинні бути відведені назад, а лопатки зведені. (5 підходів по 15 разів)

5. Стільчик - щільно притулившись спиною до поверхні, почніть рух, немов ви сідаєте в сидіння. Руки тримайте витягнутими перед собою. Опускайтеся до тих пір, поки в коліні не утвориться кут 90 градусів. Зафіксуйте положення, утримуйте його. (5 підходів по 1 хвилині)

6. Скручування. Початкове положення - лежачи на підлозі або похилій лаві. Ноги залиште прямими або зігніть в колінах. Руки схрещені на грудях або за головою. Плавно розігніть корпус піднявши плечі від підлоги або лави. Поверніться в початкове положення. (6 підходів - 1 мах)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Таня

    в час таких подій почуваю себе свинкою перед Різдвом...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up