Важкоатлети з Хмельницького здобули нагороди на чемпіонаті України

Важкоатлети з Хмельницького здобули нагороди на чемпіонаті України
  • В Чорноморську Одеської області відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді.
  • Наші спортсмени здобули одразу кілька перемог.

З 13 по 18 травня в Чорноморську відбувався чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді та Всеукраїнський турнір пам’яті ЗМС Якова Куценка. Жіноча збірна Хмельницької області вперше на такому рівні увійшла до числа призерів та посіли друге командне місце. Про це повідомили у Хмельницькій обласній адміністрації.

Перемогу у ваговій категорії до 49 кілограмів виборола Ангеліна Ломачинська. Їй підкорився рекорд України для молоді у поштовху-94 кг.

Аліна Марущак здобула чемпіонське звання з рекордами України серед жінок у двоборстві (213 кг) та у поштовху (115 кг).

Відео дня

Також 2 місце на чемпіонаті та 3 місце на турнірі  здобула Уляна Гонимар.

У чоловіків призерами стали такі представники нашої області: Андрій Божук, Сергій Колесник, Ярослав Заболотний.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up