Вирішальний вікенд: чемпіони хмельницької Преміум-ліги визначаться в третіх матчах

Вирішальний вікенд: чемпіони хмельницької Преміум-ліги визначаться в третіх матчах
Фото АМФФХО.
  • Розіграш відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу підходить до завершення.
  • Фінальні серії за чемпіонство у чотирьох дивізіонах з п’яти розтягнулися на максимальну кількість матчів.
  • Усі призери визначаться протягом наступного вікенду.

У четвертому сезоні Преміум-ліги стартувала рекордна кількість команд – 92. Вони за спортивним принципом були розподілені на п’ять дивізіонів. Розіграш у них підходить до завершення. Так у дивізіоні 1 до фіналу пробилися «Феміда-Starlife» і «Епіцентр К Forex club». У першій грі серії, яка триває до двох перемог, виграли останні – 3:1. В наступній зустрічі успіх святкували «юристи» - 3:0. То ж усе вирішиться в третій грі, яка пройде в наступні вихідні. Тоді ж стане відомо володаря «бронзи». «Helpix» та «Лада» теж перемогли по разу – 1:3 і 2:1.

Схожа ситуація і в дивізіоні 2. У фіналі перемогами обмінялися «Новатор» і «Прикордонник». Основний час обох матчів завершився внічию – 3:3 і 1:1. Усе вирішилося в серії пенальті. В першій точнішими були гравці «Новатора» (2:0), в другому військові – 7:6. Причому в останній серії команди добряче понервували своїх вболівальників, розтягнувши її відразу на 20 ударів. Нічия поки у серії за «бронзу» між «Філтексом» і «Олімпіком» (5:4 і 1:2).

Третій матч назве чемпіона і в дивізіоні 3. Тут перемогами обмінялися «Ракета» і «Crispus» (1:5 і 6:2). У серії за третє місце «Конфермат» двічі переміг «Зеніт Юрія Фарм» (10:0 і 10:6) й здобув нагороди. Лише розпочались медальні серії в дивізіоні 4. Тут «FNB» у фіналі переміг 3:0 «Ауді», а «Раково сіті» зробив крок до бронзових нагород, здолавши 6:2 «ДБК».

Відео дня

У дивізіоні 5 теж визначився володар третього місця. Ним став «Rexsoft», який став сильнішим за «Моноліт» (5:3, 10:4). У фіналі по разу перемогли «КАЗ» і ДЮСШ-1 Україна» (6:4 і 2:6). Тому тут, як і в більшості інших серіях, усе визначиться наступного вікенду. Слідкуйте за новинами спорту і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up