«ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012»: «Ясен» проривається у чвертьфінал і не з'являється на гру

«ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012»: «Ясен» проривається у чвертьфінал і не з'являється на гру
Визначилися останні чвертьфіналісти турніру з міні-футболу серед підприємств Хмельницького. Команди зіграли перші матчі 1/4 фіналу. Без несподіванок не обійшлося – «Ясен» не приїхав на поєдинок і отримав технічну поразку

В останніх матчах першого групового етапу «ВСІМ» Бізнес-Ліги 2012» вирішувалася доля двох путівок до чвертьфіналу турніру. Без сенсації не обійшлося. «Ясен», який здавалося не мав шансів на вихід до 1/4 фіналу, в останній грі зумів фінішувати першим у своїй групі «Е».


«Ясену» потрібно було зіграти бодай унічию із «Бакалією», але вони перевиконали план. Саме «ясенці» першими «розмочили» рахунок і, попри те, що їх суперник відновив паритет, пішов на відпочинок з перевагою в один гол — 2:1. Другий тайм був по-справжньому шаленим. «Бакалія» пропустила ще чотири голи. Але «бакалійці» не опустили руки і зуміли скоротити відставання до мінімуму. Проте для того, щоб зрівняти рахунок їм не вистачило часу. 6:5 — перемога «Ясена», який фінішував першим, а «Бакалія» - другою.


Доля ще однієї путівки до чвертьфіналу вирішувалася у поєдинку між «Хмельниччиною-Авто» та «Престиж-Авто» (група «D»). Але боротьби не вийшло. Уже по закінчені першої двадцятихвилинки «престижівці» «горіли» 2:6. Підсумковий рахунок 8:3 вивів «Хмельниччину-Авто» у чвертьфінал.

Відео дня
>
Розбірка лідерів групи «С» закінчилася перемогою «Фаворита» над «Бакалією». По ходу матчу «Бакалія» двічі відігравалася, але, пропустивши втретє у другій двадцятихвилинці, програла з рахунком 2:3.
 

Бойовим був поєдинок між аутсайдерами групи «F», де «X-city» зустрічався з «Хмельницькими делікатесами». Завдяки голам Андрія Подворного та Віталія Зизи на старті матчу «X-city» вийшло вперед. «Делікатеси» на це відповіли також дуплетом. Згодом все той же Зиза, який встигав і у нападі грати, і у захисті відпрацьовувати, оформив дубль, але суперник знову зумів відновити паритет. Мирова 3:3 стала першою у цьогорічному турнірі.


Надзвичайно видовищними були перші два чвертьфінальні матчі. Гра між «Укроптторгом» та «Гофропаком», які створили велику кількість гольових моментів, закінчилася з рахунком 2:1. Суперники протягом усього поєдинку тримали глядачів у напрузі, нервозності додавала і мінімальна перевага «Гофропака», хоча саме «укропівці» першими забили гол. «Гофропаківці» ж ще у першому таймі зрівняли рахунок, а після перерви вийшли вперед — 2:1. Цей рахунок і зафіксував фінальний свисток судді.
 

По дивному сценарію розвивалася гра «Левші» з «Балтікою». «Левша» недооцінила свого суперника, за що і поплатися, пропустивши три голи. Хоча у другому таймі «Балтика» розгубила свою перевагу — 4:4. Швидкі ж контратаки «Левши» дозволили їй святкувати перемогу з рахунком 9:6.


Несподівано легко «Хмельниччина-Авто» обіграла «Тандем». «Автомобілісти» постійно були попереду у рахунку і спокійно довели зустріч до перемоги (9:4), а Сергій Тадля записав до свого активу шість голів.
 

В останньому недільному матчі «Бакалія» повинна була зіграти із «Ясеном». Але гра не відбулася, «Ясен» не з'явився на гру і отримав технічну поразку (0:3), а «Бакалія» - технічну перемогу (3:0).


Попри програші на стадії чвертьфіналу, ніхто із команд не втратив шансів на вихід до півфіналу, а тому уся боротьба ще попереду.

Розклад чвертьфінальних матчів:
26 травня
«Гофропак - «Фаворит» 13:00
«Левша» - «Фокстрот» 13:55
«Тандем» - «Патріот» 14:50
«Бакалія» - «Експрес-Легіон» 15:45

27 травня
«Укроптторг» - «Фаворит» 13:00
«Балтіка» - «Фокстрот» 13:55
«Хмельниччина-Авто» - «Патріот» 14:50
«Ясен» - «Експрес-Легіон» 15:45

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    ці козли які засцяли і які мали вилитіти бо в них немає ніякої гри стали ЧЕМПІОНАМИ ВСЕ РЕЗУЛЬТАТЫ НА ТАБЛО . БАКАЛЕЯ ЧЕМПИОН
  • Anonymous

    Самі ви Ко...

    Anonymous reply Anonymous

    ПІДТРИМУЮ
  • Anonymous

    да вылетит эта бакалия. ни игры, ничего у них нету
  • Anonymous

    Погоджуюсь, якось не по-спортивному...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up