Як футзалісти допомогли здійснитися мрії хмельницького чиновника

Як футзалісти допомогли здійснитися мрії хмельницького чиновника
Для команди «Спортлідер+» сезон 2014\2015 став найуспішнішим в історії. Отримавши нагороди за друге місце в чемпіонаті, керівництво озвучило перед клубом нові завдання.

Команду з Хмельницького перед стартом Екстра-ліги не очікували побачити так високо у турнірній таблиці навіть вболівальники. Та «лідерам» вдалося здивуватися їх і добитися неймовірного успіху. Свої нагороди гравці і працівники клубу отримали лише сьогодні, 17 червня.

- Лише 5 років тому ми розпочали цей непростий шлях до успіху. Попри невдалі старти у перші роки змагань серед професіоналів, нам вдалося добитися вагомого результату. Це була моя маленька мрія, яка зараз здійснилася. Дякую усім, хто причетний до цього, - розповідає перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, який вручав нагороди срібним призерам, у своєму виступі зазначив, що Хмельницька область є однією з найкращих в Україні за розвитком футзалу. Він, також, висловив надію, що у найближчому майбутньому «Спортлідер+» гідно представлятиме Україну на міжнародних змаганнях.

Відео дня

- Думаю, що уже через рік чи два ми піднімемось на вершину українського футзалу. Після здобутого другого місця наші вболівальники не зрозуміють нас, якщо ми займемо нижче місце і не рухатимемося вперед, - розповідає голова Хмельницької облради Іван Гончар.

Нові завдання виконуватиме уже інший тренер. Львівянин Роман Ковальчик був офіційно представлений команді. У своєму виступі він розповів, що пропозиція від хмельничан стала для нього першою, яку він отримав, залишивши луганський «ЛТК». Він відразу погодився і уже розпочав свою роботу. З собою він привіз потенційних новачків клубу.
До 7 липня команда буде у відпустці. Після цього розпочне підготовку до нового сезону, який розпочнеться 5 вересня. Керівництво української асоціації надіється, що він пройде за таким же форматом як попередній і за чемпіонство змагатиметься 10 колективів. Новачком еліти може стати херсонський «Проексім», який замінить «Лукас» з Кременчуга.Сергій Владико (на фото зліва) задоволений розвитком футзалу на Хмельниччині.Потенційні новачки "Спортлідер+"Гравці та працівники клубу отримували нагороди з усмішкою на обличчі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up