Як хмельничани перемогли команду трьох міст

Як хмельничани перемогли команду трьох міст
Фото ФК "Сокіл".

Наші футзалісти зіграли проти клубу, який представляє Луганськ, Житомир і Київ.

Один проти всіх. «Сокіл» у черговому матчі Екстра-ліги зустрічався із амбітним «ЛТК-ІнБев-НПУ». Хмельничан до цього програли чотири матчі поспіль. Тому їм було що довести собі і глядачам, які вже давно очікують на успіх своєї команди. Та й тренер подолян нещодавно натякав, що з такою грою скоро хлопці можуть грати при пустих трибунах.

Поки його очікування не справдилися. На гру в спорткомплекс ГУНП глядачів прийшло звично багато. І вони стали свідками спортивної драми з приємним закінченням. Вже з стартових секунд гри стало зрозуміло, що команди робитимуть все, аби перемогти. Краще на початку це вдавалося «Соколу». На першій хвилин Шеремета з кутового скинув на Педяша і той метрів з 12-ти потужним ударом відправив м’яч у «дев'ятку» - 1:0. Далі Хамдамов вдало замкнув простріл від Моспана 2:0.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей, тренер яких відразу взяв тайм-аут. Йому вдалося найти потрібні слова для своїх гравців. Вони вже до перерви змогли зрівняти рахунок. В другому таймі «ЛТК-ІнБев-НПУ» взагалі вийшов вперед. Та хмельничани не здалися. Хамдамов дограв епізод до останнього і зміг все таки заштовхати м’яч у сітку воріт після незлагоджених дій оборони суперника.

Відео дня

Нічийний рахунок тримався до останніх секунд. Тоді до справи взявся капітан «Сокола». Шеремета знову став «злим генієм» для «ЛТК-ІнБев-НПУ». Він чітко реалізував вихід один на один з голкіпером і вивів свою команду вперед. Ще більше шокував гостей Педяш, який після помилки суперника забивав вже в пусті ворота.

У підсумку довгоочікувана перемога «Сокола» з рахунком 5:3. Вона стала другою для хмельничан. Завдяки цьому вони піднімаються з передостаннього місця і виходять на сьому позицію. У сьогоднішніх суперників в активі по шість залікових пунктів. Лідирує київський «ХІТ», який виграв усі свої матчі.

Наступну гру подоляни проведуть у Рівному проти місцевого «Кардинала». Наш наступний суперник сьогодні здобув нічию в Іллічівську (3:3) і йде передостаннім. Слідкуйте за новинами спорту і життям Хмельницького разом із vsim.ua.

Естра-ліга. 6-ий тур. 29.10.2016

Хмельницький. Спорткомплекс ГУНП

«Сокіл» (Хмельницький) – «ЛТК-ІнБев-НПУ» (Луганськ/Житомир/Київ) – 5:3

Голи:1:0 - Педяш (1), 2:0 - Хамдамов (9), 2:1 - Чеберяк (12), 2:2 - Бакум (13), 2:3 - Дзюба (27), 3:3 - Хамдамов (28), 4:3 - Шеремета (40), 5:3 - Педяш (40)

Наступні два матчі хмельницький "Сокіл" може зіграти при пустих трибунах. Таке рішення прийняв контрольно-дисциплінарний комітет. причиною стала поведінка вболівальників у матчі третього туру в Харкові проти "Локомотиву". В хмельничан є 10 днів на оскарження.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up