ТОП - 25. Вікторія Українець, ведуча святкових подій

ТОП - 25. Вікторія Українець, ведуча святкових подій
Вікторія Українець ( народилась в м. Хмельницькому, 16.01.1982).Ведуча та режисер святкових подій.

Цілеспрямована,  врівноважена, ініціативна, легко знаходить спільну мову з людьми.

Дипломований спеціаліст у фінансовій сфері, має  досвід у маркетинговій діяльності.

 У юнацькому минулому – ведуча на телебаченні. 

Відео дня
style="text-align: justify;"> 2012 – 2013 рр. завідуюча виховним відділом Хмельницького інституту соціальних технологій «Університету України». Одружена, із чоловіком Віталієм, виховують донечку Софію, майбутню художницю.

Якщо людина талановита - то вона талановита у всьому.

 Ще В.Сухомлинський вважав, що немає нездібних людей – головне відкрити себе.

 Так, у 15 - річному віці вперше потрапила на телебачення у ролі ведучої , певно саме тоді і усвідомила, що уся подальша діяльність – це постійні знайомства та спілкування з цікавими людьми.

Головне – мати бажання перемагати, прагнення досягати успіху. Адже, якщо людина зазнає радості від виконання своєї роботи – вона хоче переживати це відчуття знову і знову. Успіх завжди зі мною. Інакше бути не може, я ж Вікторія !

    Нові люди, нові місці – все це неймовірно заряджає та надихає на створення нового, відмінного, кращого!  При цьому переживаю задоволення від того, що люди отримали саме те, що вони прагнули побачити та відчути. Щоразу готуюсь до людей на свято – як до себе, разом з тим переживаю та  радію…..

        Справа, якою я займаюсь, це і є моїм хоббі!  А взагалі у мене дуже широке коло захоплень: музика, танці,  спорт, відпочинок з сім'єю та друзями на природі,  мандрувати  цікавими місцями країни. А ще люблю готувати, але й до цієї справи підходжу творчо і з  любов'ю.

Бажаю жінкам, які прагнуть бути успішними: повірити у себе та у свої сили.Терпіння, щоденна робота над розвитком власного «Я», бажання перемагати і бути успішною. І пам'ятати  справа, якою ви займаєтеся має приносити вам задоволення.                                                                                                                                        

Коментарі (1)
  • Anonymous

    неймовірна красуня (:smile:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up