Якщо ерекції немає, віагра не панацея

Якщо ерекції немає, віагра не панацея
Проблеми з потенцією бувають навіть у тридцятирічних. Хмельничани звертаються в аптеку, аби відновити ерекцію, а медики пояснюють розлад стресами і екологією.

 За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у кожного десятого чоловіка старше 21 років відзначені порушення статевої функції, а кожен третій чоловік віком 60 років не здатний здійснити статевий акт взагалі. Але також статистика показує, що зі ста відсотків чоловіків всього лише 15 намагаються вирішити цю проблему. Решта не заморочуються і говорять, що секс - в житті не головне.

- У мене ніколи з цим не виникало жодних проблем, але при необхідності, звичайно, пішов би шукати якусь «віагру». Знаю, що це досить дорого, але за задоволення потрібно платити. Купуємо ж ми презервативи, щоб секс був без наслідків, а так доведеться додатково розщедритися, щоб він просто був. Не уявляю своє життя без цього. Та й дружині, що говорити: «Прости, рідна, доведеться тобі йти «наліво»? - говорить 38-річний автослюсар Андрій.

Всі препарати для збільшення потенції, які продаються в аптеках Хмельницького, зареєстровані і дозволені для продажу в Україні. Їх можна умовно розділити на три групи. Збудники з вмістом кантаридину, які «піднімають» член. У другу групу входять збудники, що містять йохімбін, який сприяє посиленню кровообігу і підвищує чутливість статевих органів. Препарати загальної дії відносяться до третьої групи і спрямовані на загальне зміцнення організму. Не радять такі препарати запивати алкоголем, тому що цю саму потенцію він пригнічує.

Відео дня
>- Якщо говорити про препарат «Віагра», він користується найбільшим попитом. За день купують три-чотири упаковки. Статевою дисфункцією страждають вже навіть тридцятирічні чоловіки, раніше серед наших клієнтів були люди старше 50 років. Екологія, стреси, інфекції, хронічні захворювання загального характеру, нездоровий спосіб життя і нерегулярне статеве життя призводять до таких негативних результатів. У будь-якому випадку, рішення про те, щоб купити препарат для збільшення потенції, необхідно приймати тільки після консультації з лікарем, - каже фармацевт Оксана. - Є багато протипоказань. Наприклад, підвищена схильність до кровотеч, порушення роботи печінки, тяжка форма гіпертонії, різні захворювання серця.

Сексологи радять використовувати препарати, які в першу чергу покращують загальний стан організму, адже препарати для збільшення потенції дають негайні результати, але їх дія швидко закінчується і проблема виникає знову.

- Я читала, що «Віагру» розробляли як серцевий препарат, але, виявивши в ньому такий побічний ефект, перевели в інший розряд. У нас в аптеках є препарат, який посилює сексуальний потяг, він підходить і чоловікам, і жінкам. Щоб внести якусь різноманітність в подружнє життя, купила. Коштує недорого, а результат сподобався і мені, і чоловікові. Купувала і парфуми з феромонами. Чоловік говорить, що нічого не змінилося, а від чужих мужиків - компліменти так і сиплються, - розповідає сорокарічна Інна.

Коментар фахівця
В'ячеслав Чумаченко, сексолог
- Статеву дисфункцію, як і будь-які інші захворювання потрібно лікувати. Для цього є лікарі. А у нас як завжди відбувається? Надивився реклами, після якої з'являється враження, що знайти свою любов так само просто, як вимити підлогу. Достатньо купити афродизіак для залучення уваги протилежної статі. Реклама пропонує нам різні варіанти - для собак, котів і для людей, є із зворотним ефектом. Заради цікавості і для того, щоб підбадьорити впевненість у своїй привабливості, звичайно, можна спробувати. Потім для закріплення результату можна купити таблетки для потенції і оргазму. Потім людина собі придумує життя, штучно привертає партнера, штучно збуджується і імітує щастя, любов, будує штучні відносини, ілюзію життя. У якийсь період часу вся ця життя руйнується і людина просто залишається ні з чим. Чи потрібно так?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up