«Херсонщина – це Україна»: хмельничан запрошують на благодійну виставку

«Херсонщина – це Україна»: хмельничан запрошують на благодійну виставку
Світлини ГУ ДСНС у Хмельницькій області та зі сторінки Хмельницької обласної ради
  • Її ціль – привернути увагу до проблем Херсонщини та зібрати кошти для ЗСУ.

У п’ятницю, 3 березня, у Хмельницькому обласному художньому музеї стартує мандрівна благодійна виставка «Херсонщина – це Україна».

Експозиція є частиною однойменного мистецького благодійного проєкту, зазначають у Хмельницькій обласній раді. Його мета - привернути увагу до проблем Херсонщини, надати психологічну допомогу ВПО та людям, які проживають на окупованих територіях лівобережної частини краю. Бо всі вони мріють лише про одне - знову жити на мирній українській Херсонщині.

Окрім того, мандрівна виставка має за ціль придбання військового обладнання 57-й мотострілецькій бригаді ім. Костя Гордієнка. Тож придбавши котрусь із представлених на ній картин, ви ще й підтримаєте наших незламних Воїнів.

Відео дня

Відкриття виставки о 16.00.

До слова, день тому в Хмельницькому надзвичайники зустріли черговий евакуаційний потяг із Херсону. У ньому, інформують, - діти й дорослі. Щоденні обстріли рашистів змусили їх тимчасово залишити власні домівки. В їхніх рюкзаках-переносках вірні друзі – домашні улюбленці.

На пероні залізничного вокзалу потяг уже чекали надзвичайники. Вони допомогли з речами, а тим, хто потребував, надали психологічну допомогу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up