У Вугледарі загинув переселенець з Херсонщини Григорій Дембовський

У Вугледарі загинув переселенець з Херсонщини Григорій Дембовський
Фото Героя зі сторінки тергромади
  • Коли росіяни окупували Південь, Григорій відвіз своїх рідних до Ізяслава, а сам пішов в ЗСУ боронити свій край від ворога. 

  • Дізнавайтеся його історію, аби пам’ятати подвиг Героя. 

Григорій Дембовський був родом з Херсонської області. Після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів та окупації регіону Григорій з родиною перебрався на Хмельниччину — до Ізяслава. Сам же відправився воювати за рідні землі. Про це повідомляють в Ізяславській тергромаді

Він був навідником 2-го мотопіхотного відділення 1-го мотопіхотного взводу, 2-ї мотопіхотної роти, солдатом. Григорій Дембовський загинув 2 лютого у Вугледарі, на Донеччині, у віці 55-ти років. 

— Жорстока війна забрала життя ще одного бійця, який разом із своєю родиною знайшли прихисток на Ізяславщині. Полишивши свою родину у безпечному місці в Ізяславській громаді, він вирушив боронити українську землю від окупантів. Проте під час виконання завдань, здійснених із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій області та захисті Батьківщини загинув новітній Герой, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Похоронний кортеж із тілом загиблого Воїна прибув до тергромади вчора, 8 лютого. Сьогодні мешканці попрощалися зі своїм Героєм. Заупокійна служба відбулася у місцевому храмі.

— Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих бійців. Світла пам’ять про мужніх Героїв назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив померлих. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати, — додають в тергромаді. 

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет вже передали в користування воїнам 19-ки. Та військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Антоніна Голиш

    Вічна пам'ять Герою , співчуття рідним .
  • Людмила Пилипенко

    Вічна пам'ять!
  • Alla Bayda

    Щодня ми платимо дуже дорогу ціну за нашу незалежність!
    Вічна пам’ять і слава Герою російсько-української війни!
  • Світлана Болховітіна

    Вічна та Світла пам'ять Герою.

keyboard_arrow_up