Чому не хочеться сексу? (новини компаній)

Чому не хочеться сексу? (новини компаній)

Сексуальне життя - важлива складова здорових взаємин у парі. З різних причин знижується лібідо, що призводить до непорозумінь та сварок. Слід ознайомитися з факторами, які знижують сексуальний потяг та способами усунення проблеми.

Сексологи рекомендують спробувати секс-іграшки, представлені за посиланням https://aaaa.in.ua/bdsm/fiksatory1/naruchniki-ponozhi/ в широкому асортименті. Вони допоможуть урізноманітнити секс та отримати фантастичний оргазм, чого не вистачає в парі, яка тривалий час перебуває у стосунках. Це український секс-шоп No Taboo, який пропонує продукцію за вигідними розцінками та гарантує якість, конфіденційність, швидку доставку по Україні.

Чому не хочеться сексу?

До проблем у сексуальному житті (зниження лібідо) можуть призвести різні причини, а саме:

  • гормональні порушення;
  • хвороби;
  • вплив ліків;
  • стрес та перевтома;
  • рутина сімейного життя;
  • безсоння;
  • вагітність;
  • вживання алкоголю;
  • страх;
  • низька самооцінка тощо.

Для деяких людей розв'язанням проблеми є застосування вібратора або мастурбатора - популярна секс-іграшка, як серед жінок, так і чоловіків. За посиланням https://aaaa.in.ua/igrushki/vaginy-i-masturbatory/ у секс-шопі No Taboo вони представлені в асортименті, тому підібрати девайс не складе труднощів.

Причини зниження лібідо можуть бути фізіологічного та психологічного характеру. Важливо визначити проблему та постаратися її вирішити, іноді для цього знадобиться допомога фахівця.

Однією з поширених причин небажання сексуальної близькості є гормональні порушення. Рекомендована консультація гінеколога або ендокринолога для жінок, і уролога для чоловіків. За результатами аналізів можна визначити наявність гормональних порушень.

Ще однією причиною небажання у жінок - жіночі хвороби та ІПСШ. Вони викликають дискомфорт, неприємні больові відчуття, свербіж та печіння, виділення тощо. Також це можуть бути і різні захворювання несексуального характеру, зокрема рак, діабет, високий тиск, проблеми з серцем тощо.

Сексуальний потяг можуть пригнічувати і ліки - оральні контрацептиви, антидепресанти, нейролептики, знеболювальні тощо. У цьому випадку потрібна консультація лікаря та коригування лікування (вибір альтернативних медикаментів).

Головна причина зниження лібідо у жінок та чоловіків - це банальний стрес та перевтома. У разі втоми немає енергії, а це означає, що і немає сил на заняття сексом. Боротися зі стресом можна різними способами - медитація, бесіда з психологом, дихальні вправи, ароматерапія тощо.

У тривалих стосунках зниження лібідо - поширена проблема. Це зменшення сексуального інтересу до партнера, одноманітний секс, фізичні проблеми, брак часу тощо. Тут допоможе відверта бесіда з партнером. 

У період вагітності та грудного годування багато жінок не хочуть займатися сексом через порушення гормонального фону. Якщо це не проходить з часом, то варто проконсультуватися з фахівцем. 

keyboard_arrow_up