COVID-19 в Україні: за добу 917 нових випадків та 19 смертей

COVID-19 в Україні: за добу 917 нових випадків та 19 смертей
Ілюстративне фото
  • Загальна кількість випадків майже досягла 43 тисяч.

  • На цей момент хворіють майже 22 тисячі людей.

Протягом минулої доби, 27 червня, в Україні виявили 917 нових випадків COVID-19. Крім того, померли від цієї хвороби 19 людей. Такі дані повідомляє РНБО. Всі дані щодо коронавірусної інфекції та зміна за добу:

  • Відео дня
    /li>

Найбільше нових випадків за добу виявили у таких регіонах:

Жодного нового випадку не виявили у Дніпропетровській та Херсонській областях.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читатель

    От дтп из за того что на дорогах ямы, нету разметки, нету нужного количества дорожных знаков, нету освещения на дорогах умирает в год больше людей чем от ковид 2019, но чинуши об этом молчат, вопрос почему? Ответ потому что капусту стригут.
  • Elena Dostavka

    сейчас за три выходных накопят и во вторник будут вопить про новый антирекорд ."горшочек - вари ,горшочек - не вари."
    Старана Чудес не у Кэрролла по ходу.....

    Костя reply Elena Dostavka

    Леночка, НЕХАЙ ПИШУТЬ, тобі то шо, ти ж непродавець ...т..Якщо б писали про кількість на рак захворівших чи на захворівших на інфаркти чи інсульти , чи захворівших на серце, печінку, очі,почки А ТАКОЖ ЯК , ЧИМ ,ВІД ТОГО ВБЕРЕГТИСЯ люди і діти , би остерігалися і нехворіли і невмирали б.

    Elena Dostavka reply Костя

    Костя-Маічка, а можно на мои сообщение не отвечать от слова ваапще ?) Мы уже поняли,что наша бурса далеко от ВАШЕГО диплома Сорбонны ))) так что спорить никто не будет)))

    Таня reply Elena Dostavka

    ага) вони вчились у одному класі і разом за партою сиділи, те саме "НЕ" разом з дієсловами та іменниками)))))))

    Elena Dostavka reply Таня

    там с этим "НЕ"  проблема конкретная,вроде как можно было и запомнить уже
  • Марія Пасічник

    Нехай до населення доведуть статистику скільки гине людей в ДТП
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up