Де на Хмельниччині найбільше вакцинованих від Covid. Підготували рейтинг міст

Де на Хмельниччині найбільше вакцинованих від Covid. Підготували рейтинг міст
  • На Хмельниччині повністю вакцинованих від Covid є 183,1 тисячі людей.
  • У яких містах найбільше і найменше щеплених?
  • Дивіться в інфографіці.

Щеплення від Covid-19 українцям почали робити від лютого 2021 року. Відтоді вакцинувалися понад 11 мільйонів людей. А за останню добу ін’єкції отримали ще 270 320 українців. Такими є дані МОЗ України станом на сьогодні, 5 листопада.

Продовжують долучатися до вакцинації й мешканці Хмельниччини. Про це свідчать натовпи поблизу пунктів вакцинації. Зокрема, в Хмельницькому люди продовжують стовбичити біля центру на Володимирській. Довжелезні черги там спостерігаються щодня, від самого ранку. Теж саме містяни спостерігають біля інших точок, де вакцинують людей. 

Нет описания.
Черга людей біля центру вакцинації на Володимирській

Така тенденція почалася в місті після оголошення про відсторонення невакцинованих від роботи. А також напередодні переведення Хмельниччини у “червону” зону, в якій деякі обмеження не стосуються тих, хто має два щеплення проти коронавірусу.

Відео дня

З-поміж тих, хто активно вакцинується, є люди, які виступають проти. Їх в Україні стали називати “антиваксами”. Мітинги антивакцинаторів пройшли в різних містах України в середу, 3 листопада. Як це було в Хмельницькому, читайте в матеріалі Протест проти вакцинації та карантину: коментарі, фото, відео.

Журналістка vsim.ua дізналася, якою є ситуація із вакцинованим населенням у різних містах Хмельниччини. Для цього ознайомилася із даними з аналітичних дашбордів НСЗУ. Там подана інформація про кількість пацієнтів, які уклали декларацію з лікарями. Відповідно, скільки з них вакцинувалися та який відсоток складає ця кількість.

На основі вище описаних даних, складений рейтинг міст за кількістю вакцинованих. В інфографіці можна ознайомитися із ним ближче. Всі населені пункти розміщені від тих, де більша кількість вакцинованих, до міст із меншим числом. Дані вказані у відсотках. З них - відомості про тих, хто отримав одне щеплення і вакцинувався повністю. 

Загалом по області найбільше щеплених віком від 40 до 64 років. Найменшу кількість складають діти. Серед міст, де вакцинованих від коронавірусу є найбільше - Нетішин. Натомість найменше ін’єкцій отримали жителі міста Дунаївці. Більше - в інфографіці. 

Дизайн, автор: Олександра Клименко

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Victor Honcharuk

    щось у Вас не вірно, в Хмельницькому 55%+ мають першу і другу дозу
  • Читач46

    Чим більше антиваксів - тим менше антиваксів. Чим менше антиваксів - тим менше виборців у маппет шоу. Так що треба просто почекати.

    skidochka okiokiokioki reply Читач46

    ваша методичка вже дуже заїзжена , придумайте щось нове ,а то цей феєричний брєд вже не справляє вражання ні на кого . Ну крім вас самої,звісно

    Хотіла написати щось розумне і знову  бульки у ванній пішли,ай-яй-яй))))

keyboard_arrow_up