Де на Хмельниччині підтвердили хворих з COVID-19. Ситуація в області

Де на Хмельниччині підтвердили хворих з COVID-19. Ситуація в області
Фото ілюстративне
  • У Хмельницькій області зафіксували 9 нових випадків коронавірусу.
  • Скільки людей одужало і де виявили хворобу, читайте далі.

На Хмельниччині додалось хворих на COVID-19. Станом на 18:00 в області підтвердили 9 нових випадків хвороби. Де саме:

  • 3 - м. Хмельницький
  • 2 - м. Кам'янець-Подільський
  • 2 - м. Старокостянтинів
  • 1 - Ізяславський район
  • 1 - Старокостянтинівський район.

Як зазначають у Хмельницькій обласній державній адміністрації, від початку пандемії в області вже зафіксовано 872 лабораторно-підтверджених випадків COVID-19, де 55 - це діти і 136 медиків. 

На лікуванні зараз перебуває 234 особи, з яких 47 лікується стаціонарно, а 187 амбулаторно. Серед пацієнтів 8 діток і 36 медпрацівників. 

Відео дня

Одужало на Хмельниччині вже 618 людей. І це 70,9% від підтверджених випадків, з них 47 - діти, 99 - медпрацівники.

Нові випадки одужання станом на цю годину:

  • 2 - Дунаєвецький район
  • 1 - Красилівський район.

Також в області померло 20 осіб від COVID-19. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тамара

    слухай Костя не нагнітай. Вже  криза почалась. Роботу неможливо знайти. А де є, то заробітки такі, що краще застрілитись, бо працюєш на борги
  • Костя

    Невірте їм. Обов'язково потрібно КТ. Якщо б незробили КТ знайома  б незнала, що так все плохо. КТ показав пораженіє льогких 50 і 25 процентів. І не займайтеся самолікуванням. Дома вона пила антибіотики і противірусні. Що врач з полікл назначив.
    Но ніхто не послав на мазки і КТ. Кашель незначний, отдишки небуло. Дишала хорошо. Пила антибіотики і багато гарячого. Врачі нечули хрипів чи чогось насторажуючого в легенях. Едине це була Температура 37,5-38,5 Десь біля 12 днів. Але невідчувалася. КТ в поліклініці зробити непредлагали. Якщо б самі незробили, непонятно чи м би це закінчилось. Тест із носоглоткі отріцательний, но на антітела показало положительний. Хорошо, що зробили КТ. Будьте уважні до себе і своїх близьких. Вірус коварний, невивчений, ми не знаємо, чим дальше для здоров'я може обернутися.
    Тест мінус - це незначить що вже виздоровів...
    Наслідки отдальоні можуть бути ще довго .....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up