Двоє померли, троє одужали: ранкові дані по COVID-19 на Хмельниччині

Двоє померли, троє одужали: ранкові дані по COVID-19 на Хмельниччині
  • Друга людина померла від COVID-19.
  • Вже три людини змогли подолати коронавірус.
  • Загалом в області вже 20 зафіксованих випадків.

В Хмельницькій області зафіксували вже 20 випадків захворювання на COVID-19. Такими є дані станом на 8:30 суботи, 11 квітня. Про це інформує Хмельницька ОДА.

Троє одужали

Вже трьом жителям Хмельниччини вдалося подолати коронавірус. Вчора ми повідомляли про те, що одужала дівчина, яка захворіла першою в області. Також вчора готували до виписки лікарку із військового госпіталю. Обоє здали два негативні тести на COVID-19.

Третім, хто зміг подолати хворобу, став народний депутат Володимир Ватрас. Про це інформує Телеграм-канал ХМ-inside з посиланням на Хмельницьку ОДА. Нагадаємо, чоловік став другим в області, в кого підтвердили коронавірус.

Відео дня

Хто помер

Першу смерть від COVID-19 констатували вчора, 10 квітня. Лабораторні дослідження в Києві підтвердили, що інфікованою була санітарка пологового відділення Хмельницької районної лікарні. Жінка, яка проживала в селі Осташки, перебувала на лікуванні в медичному закладі із діагнозом "бронхіт". Вона померла ще 7 квітня. Підозра на коронавірус підтвердили вже посмертно. 

Другий летальний випадок - 74-річний чоловік із Шепетівки. Він лікувався в Хмельницькій інфекційній лікарні. Відомо, що останній з 2012 року був прикутий до ліжка через інсульт та мав побічні серцеві захворювання.  Додамо, що це був найстарший серед усіх хворих на Хмельниччині. Його стан в останні дні погіршився. Окрім нього в родині ще в чотирьох осіб підтвердили коронавірус. Серед них 5-річна дитина.

Новий випадок

Новий випадок захворювання на COVID-19 лабораторно підтвердили у мешканки Чемеровецького району. Її мають транспортувати в Хмельницьку міську інфекційну лікарню.

Географія поширення коронавірусу в області

Загальна кількість виявлених випадків захворювання в області - 20. Активними залишаються 15. 3 одужали і 2 випадки летальні. Усі вони були зафіксовані у містах Хмельницький і Шепетівка, Хмельницькому, Волочиському та Чемеровецькому районах.

Хмельницький - 8

Шепетівка - 7

Хмельницький район - 2

Волочиський район - 1

Кам'янець-Подільський район - 1

Чемеровецький район - 1

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Андрей Никифоров

    Это и есть пик заболеваемости и смертности или ещё рано?
  • Светлана Мельник

    У нашому місті до короновіруса люди помирали кожний день 4 чол ісприймалось нормально.бо одні відходять другі родяться
  • Светлана Мельник

    Це.не кажиться страним 74р і такі проблемти зі здоров'ям то чого страхати людей краще про гарні новини сповіщали в людей так паніка на кожному кроці
  • Андрій Дзюба

    Брешуть нам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up