Іригатор — новий підхід до гігієни ротової порожнини (Новини компаній)

Традиційна зубна щітка не завжди може повністю очистити поверхню зубів, особливо в важкодоступних місцях. Для більш ефективного очищення ротової порожнини та відчуття чистоти застосовуються сучасні прилади — стоматологічні іригатори.

Що таке іригатор?

Цей спеціальний апарат провідні стоматологи Хмельницького рекомендують використовувати після чищення зубів стандартною щіткою. Принцип його роботи полягає в тому, що під великим тиском тонкий струмінь рідини потрапляє до міжзубного простору та під незнімні протези. Лікувальна рідина може бути не тільки антисептиком, можуть застосовуватися состави для укріплення емалі від появи каріозних ділянок (іони фтору та кальцію).

Ирригатор складається з:

Компресор створює тиск, вода підіймається до ручки з певною силою і подається назовні. Струм може бути різним: пульсуючим, розпорошеним та постійним. В різних моделях є режими, які дозволяють регулювати все самим.

Також насадки можуть бути різноманітними:

Для чого потрібно застосовувати іригатор?

Сучасні апарати використовують для наступних завдань:

Іригатор — це унікальний пристрій для сяючої і здорової усмішки без карієсу та зубного наліту. Тільки спрямований струмінь може вимити всі проблемні ділянки зубощелепних заглиблень. Стоматологи радять застосовувати ці апарати разом з електричними зубними щітками для збільшення ефективності.

Все більше сімей починає їх використовувати, піклуючись про своє здоров’я.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up