Локдаун і навчання. Як будуть працювати хмельницькі школи після канікул

Локдаун і навчання. Як будуть працювати хмельницькі школи після канікул
Фото ілюстративне
  • Канікули у школярів триватимуть до 11 січня.
  • Далі вони розпочнуть навчання в дистанційному режимі.

Хмельницькі школярі після зимових канікул розпочнуть навчання в дистанційному режимі. Про це повідомив заступник міського голови Роман Примуш під час онлайн-брифінгу 5 січня.

  • "З 8-го числа ми будемо мати обмежувальні заходи на території усієї країни, у тому числі міста Хмельницького... Приймання відвідувачі у нас обмежується у закладах громадського харчування, вони працюють лише на виніс. У торгово-розважальних центрах обмежується продаж товарів. Також обмежується приймання відвідувачів у закладах культури... Крім того, у нас не будуть працювати освітні заклади. вони будуть працювати у дистанційному режимі, крім дошкільних навчальних закладів", - зазначив Примуш.

Як він наголосив, з 11 січня в місті буде повноцінне дистанційне навчання, "тобто, заклади будуть працювати, але у дистанційному режимі".

Нагадаємо, з 8 січня в Україні наберуть чинності нові обмеження. Вони будуть діяти до 24 січня.  Через посилення протиепідемічних заходів учням буде заборонено відвідувати школи у цей період.

Відео дня

Раніше, МОН рекомендувало розглянути можливість, за потреби, оголосити на цей час канікули із врахуванням положень частин 3 та 4 статті 10 закону "Про повну загальну середню освіту. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (67)
  • Олеся Баранюк

    Як моя дитина буде на дистанці якщо всі ходят на роботу? Хто буде кормити мою родину якщо я буду сідіти дома? Все дорожає ???
  • Павел Русин

    Влада не чує людей взагалі. Хтось бачить ввихід інший ніж революція?
  • Читач40

    Поважайте рішення міської ради,будьте чемними громадянинами свого міста!
  • Танюша Касаткіна

    Нічого страшного немає! Добре що буде дистанційне,це зараз необхідно!Це ж не на рік))а всього пару тижнів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up