Медичний центр «MedOk» – ваше здоров’я наша турбота (Новини компаній)

Медичний центр «MedOk» – ваше здоров’я наша турбота (Новини компаній)

Медичний центр Медок у Вінниці - це сучасна багатопрофільна приватна клініка, яка надає професійну медичну допомогу містянам вже понад 5 років. Наші молоді доброзичливі прогресивні спеціалісти працюють за міжнародними стандартами доказової медицини, постійно проходять навчання, вдосконалюючи свої професійні навички, щоб надавати висококваліфіковану дієву допомогу кожній людині.

Чому хмельничанам варто обрати приватну клініку Медок у Вінниці

Працівники приватної клініки у Вінниці ставлять собі за мету надавати повний спектр медичних послуг і бути постійно на зв'язку. У МедОк лікарі здійснюють онлайн підтримку та супровід пацієнтів, організована можливість проведення онлайн консультацій з усіма спеціалістами центру.

Медцентр є прибічником безболісних методів діагностики та лікування. Так, для визначення рівня білірубіну у новонароджених малюків, ми здійснюємо лише один невідчутний дотик замість болісного забору крові. Також центр пропонує здійснення безболісних ін'єкцій за рахунок використання технології Buzzy, що забезпечує охолодження місця введення ін'єкції.

Батькам пропонуємо послугу проколу провушин для малечі від 0 місяців. Процедура здійснюється без жодних болісних відчуттів за допомогою Американської системи Inverness Med.  Лікарі можуть виїжджати до пацієнтів додому - для проведення огляду, УЗД, ЕКГ та забору аналізів. Спеціалісти центру працюють без вихідних. А у святкові дні ведуть прийом терапевт і педіатр. Медичний центр має перший найвищий рівень акредитації Мінздраву. Медцентр веде співпрацю з 20-ма різними страховими компаніями.

Що ми пропонуємо пацієнтам

Приватна клініка Медок завжди готова надати пацієнтам наступні послуги на сучасному найвищому рівні:

  • проведення діагностик Холтер АД та Холтер ЭКГ;
  • проведення всіх видів аналізів;
  • проведення дерматоскопії тощо.

Чекаємо на вас у м. Вінниця за адресами вул. Миколи Ващука, 20б, оф. 53 або вул. Зодчих, 20, у м.Бар за адресою вул. М.Туніка, 14.

Для консультації та запису дзвоніть 0 800 330-593.

keyboard_arrow_up