На Хмельниччині скажене цуценя покусало жінок

На Хмельниччині скажене цуценя покусало жінок
Фото ілюстративне
  • Маленьке цуценя раптово стало агресивним та напало на свою власницю та сусідку.
 

Чер­го­вий випадок ска­зу зафіксували у Ше­пе­тівсь­ко­му районі. Як виявилося, мешканка се­ла Кось­ків, прив'язала двомісячне цуценя надворі. Наступного дня жінка побачила, що пес  заплутався на прив’язі. Щоб врятувати малого вона покликала на допомогу сусідку.

  • "Влас­ни­ця тва­ри­ни ра­зом з су­сід­кою на­ма­га­ли­ся її роз­плу­та­ти, у від­по­відь чо­ти­ри­ла­пе по­ку­са­ло жі­нок. Особ­ли­во­го зна­чен­ня цьому жін­ки від­ра­зу не на­да­ли. Нас­тупно­го дня со­ба­ка по­ча­ла від­мовля­ти­ся від кор­му, про­яв­ля­ючи аг­ре­сію. Гос­по­дар­ка по­мі­ти­ла у тва­рин­ки па­ра­ліч зад­ніх кін­ці­вок. До­маш­ній улюб­ле­нець по­чав нез­граб­но ру­ха­ти­ся по ко­лу. А вже 2 груд­ня близь­ко 11-ї го­ди­ни тва­ри­на за­ги­ну­ла", -  інформує "День за Днем".

Стривожена жінка звернулася до ветеринарів. Фахівці провели аналізи та виявили, що собаченя було уражене сказом. Уже 4 грудня у селі ввели карантині обмеження. Постраждалі жінки проходять оздоровлення.

Довідка:

Відео дня

Сказ — гостре інфекційне захворювання зоонозного походження, спричинене зараженням фільтрівним вірусом в разі укусу хворими тваринами або ослинення ними ураженої шкіри; супроводжується ураженням центральної нервової системи, судомами, спазмами глоткової й дихальної мускулатури та закінчується смертю в стадії паралічів.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up